FaZe Clanin tämänhetkinen pelinsisäinen johtaja Marcelo ”coldzera” David paljasti Cybersport.ru -sivuston haastattelussa joukkueensa tulevaisuudesta.

Marcelo ”coldzera” David on avannut FaZen CS:GO-kokoonpanon tulevaisuuden suunnitelmia aikaisemminkin, kun brasilialaiskonkari paljasti, että organisaatio hankkii tänä vuonna pelinsisäisen johtajan ja psykologin.

Lue myös: Coldzera paljasti: FaZe signeeraa pelinsisäisen johtajan ja psykologin ensi vuodelle!

Nyt kuitenkin Cybersport.ru -sivuston haastattelussa ruotsalaisille ja muille Olof ”olofmeister” Kajbjerin faneille kerrottiin ikäviä uutisia ruotsalaislegendan jatkosta.

– Seuraava askel on korvata olofmeister, joka päättää uransa. Hän ei halua enää pelata Counter-Strikea. Ilmoitamme viidennen pelaajan nimen maalis- tai huhtikuussa.

Kaksinkertainen Major-voittaja on ollut tuttu nimi kilpakentillä jo reippaan vuosikymmenen ajan. Fnaticin kanssa kaksi Major-turnausta voittanut on myös urallaan valittu maailman parhaaksi pelaajaksi kertaalleen, sekä lunastanut kuudesti turnauksien parhaimman pelaajan tittelin, eli MVP:n.

Olofmeisterin korvaajaksi on povailtu mousesportsin Finn ”karrigan” Andersenia, jonka sopimus loppuu saksalaisorganisaation kanssa maaliskuussa. Tanskalaiskonkari tulisi ottamaan joukkueen pelisisäisen johtajan roolin, jonka myötä coldzera pääsisi pelaamaan omaa rooliaan ja loistamaan siinä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.