OG:n tuore kokoonpano teki melkoisen yllätyksen – tanskalaisjätti laulukuoroon!

OG:n tuore kokoonpano yllätti BLAST Premier Showdown -turnauksessa melkoisesti, kun tanskalainen Astralis kaatui kartoin 2-0.
© Kuva: BLAST

OG:n tuore kokoonpano yllätti BLAST Premier Showdown -turnauksessa melkoisesti, kun tanskalainen Astralis kaatui kartoin 2-0.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG teki juuri kokoonpanomuutoksia ja sen myötä kansainvälinen joukkue sai huonoimman seeding-luokituksen. Heti ensimmäisellä kierroksella vastaan asteli tanskalaisjätti Astralis, mutta se oli kuin sulaa vahaa OG:n käsittelyssä tiistaina.

Lue lisää: OG teki muutoksen määräajan jälkeen – rangaistukseksi Astralis vastaan heti avauskierroksella!

OG jyräsi oman karttavalintansa Infernon lukemin 16-7 ja seuraavana matkattiin Astraliksen valitsemaan Dust 2:een. OG aloitti toisen kartan vahvasti, mutta ratkaisua jouduttiin hakemaan kartan jatkoajalta saakka. Lopulta OG juhli kartta- ja otteluvoitto, kun Dust 2 päättyi OG:n eduksi lukemin 19-17.

Astraliksen epäonneksi joukkue tippui suoraan turnauksesta, sillä vain voittaja etenee turnauksessa jatkoon.

OG:n uusin tulokas Shahar ”flameZ” Shushan oli selvästi saatu ajettua joukkueeseen mukaan ja vasta 17-vuotias israelilaislupaus onnistui todella hyvin ensimmäisessä ottelussaan OG-paidassa.

Seuraavana OG kohtaa G2 Esports – Endpoint -ottelun voittajan. Seuraavan kerran siis OG nähdään pelikentillä perjantaina kello 17.30 alkaen.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: BLAST


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.