OG teki muutoksen määräajan jälkeen, jonka seurauksena joukkue kohtaa BLAST Premier Spring Showdown -turnauksen avauskierroksella kivikovan Astraliksen.

BLAST Premier Spring Showdown 2021 -turnaus alkaa 13.4 ja silloin 16 joukkuetta aloittaa kamppailun kahdesta paikasta BLAST Premier Finals -turnaukseen.

OG:n osalta ennen edes turnauksen alkua ilmaantui takaisku, kun joukkue päätti vaihtaa kokoonpanoa määräajan jälkeen, joka kostautui seeding-luokituksessa. Normaalisti OG olisi paljon ylempänä seeding-listauksessa, mutta määräajan jälkeen ilmoitettu kokoonpano tiputti OG:n viimeiselle sijalla, ja sen myötä Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama joukkue kohtaa ykkössijalla olevan Astraliksen.

OG on etsiny viime aikoina joukkueeseensa viidettä pelaajaa, kun Issa ”ISSAA” Murad penkitettiin aktiivisesta kokoonpanosta. Kansainvälisestä joukkueesta on kuulunut huhuja, että puolalainen Michał ”MICHU” Müller tai israelilainen Shahar ”flameZ” Shushan olisi liittymässä kokoonpanon viidenneksi.

Lue lisää:

Israelilaislupaus on todennäköisesti OG:n viides palanen, sillä hänen joukkueensa [Endpoint] on ilmoittanut, että Thomas ”Thomas” Utting pelaa joukkueen riveissä BLAST Premier Spring Showdown -turnauksen flameZin sijasta.

Turnaus alkaa heti herkkupalalla 13.4, kun OG kohtaa avausottelussa Astraliksen. Ottelu alkaa kello 13.30.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: Beyond The Summit