OG lunasti lauantaina paikkansa 400 000 dollarin ESL One Germany 2020 -turnauksen pudotuspeleistä, päihitettyään Yellow Submarinen helpon näköisesti 2-0.

Ottelun jälkeen suomalainen Dota 2 -tähti, sekä nykyisin myöskin tuore isä Topias ”Topson” Taavitsainen liittyi lähetykseen panelistien haastateltavaksi.

Panelistit onnittelivat Topsonia perheenlisäyksestä ja kysyivätkin heti alkuun: ”Pitääkö Topson ”isäbuffia” aitona asiana ja parantaako se hänen pelillisiä suorituksiaan?”.

– Se on antanut minulle jonkinnäköistä lisämotivaatiota suorituksieni parantamiseen. Tietenkin, nyt ympärilläni tapahtuu enemmän asioita pelaamisen lisäksi. Joten kun pelaan, nautin siitä enemmän, koska minulla ei ole enää yhtä paljon aikaa pelata kuin aikaisemmin. Uskon sen olevan osasyy lisämotivaatiolle, vastasi Topson.

Topsonin suorituksia edellisessä ottelussa seuranneet tietävätkin, että isäbuffin taika saattaa oikeasti olla todellinen, Topdadin näytettyä erinomaista pelaamista niin Morphlingilla kuin Silencerilläkin.

OG jatkaa nyt matkaansa ESL One Germany 2020 -turnauksessa 23. lokakuuta alkavissa pudotuspeleissä. Turnauksen täydet englanninkieliset tiedot löydät täältä.

Lue myös: MATUMBAMAN puhui haastattelussa Team Secretin voittoputkesta ja uransa kehityksestä – ”Urani olisi voinut loppua TI9:n jälkeen”

Topsonin haastattelu alkaa videon kohdasta 7:44:50.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: EPICENTER