Team Secretin murskattua Team Liquid 2-0 ESL One Germany 2020 -turnauksessa, varmistaen paikka 23. lokakuuta alkavista pudotuspeleistä, hyppäsi joukkueen suomalainen Dota 2 -tähti Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen serveriltä pelinjälkeiseen haastatteluun.

Esports Awardsien vuoden pelaajaksikin ehdolla oleva MATUMBAMAN vastasi panelistien kysymyksiin Team Secretin voittoputkesta, sekä hänen uransa kehityksestä.

Lue lisää: Suomalainen Dota 2 -tähti Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen ehdolla Esports Awardsin vuoden pelaajaksi!

Kun panelistit kysyivät asettaako kahdeksan turnauksen voittoputki lisäpaineita joukkueelle, oli suomalaispelaajan vastaus hyvinkin tyhjentävä.

– En oikeen osaa sanoa näistä asioista. Se on nettidotaa, joten ketä edes oikeasti kiinnostaa.

Seuraavaksi panelistit halusivat tietää hänen kehityksestä pelaajana sitten Team Liquid ja Chaos Esports aikojen. MATUMBAMAN potkittiin Team Liquidista ulos The International 9 -turnauksen jälkeen, pelattuaan organisaation riveissä neljän vuoden ajan.

Tämän jälkeen, MATUMBA kävi hetken ajan Chaos Esports Clubin alaisuudessa, ennen Team Secretiin liittymistään. Panelistit halusivat myös tietää, mitä tämä sanoisi pelaajille, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa ja tuntevat ehkä itsetuntonsa laskeneen.

– Sanoisin, että sinun kannattaa pyrkiä mihin tahansa elämässä asettamaasi tavoitteeseen. Henkilökohtaisesti, en ollut ehkä niin motivoitunut ja tunsin olevani jumissa Liquidissa pelatessani.

– Team Secret heitti minulle tavallaan kuin pelastusrenkaan. Urani olisi voinut loppua TI9:n jälkeen, mutta Secret antoi minulle uuden mahdollisuuden, jota arvostan ja elän nyt täysillä.

Lopuksi, haastattelijat kysyivät voidaanko MATUMBALTA odottaa livestriimiä jos Team Secret voittaa nyt yhdeksännen peräkkäisen turnauksensa. Tähän oli suomalaisen tähtipelaajan vastaus hyvin lyhyt ja ytimekäs.

– Äh, ei ikinä.

Team Secretissä pelaavat:

🇫🇮 Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen
🇵🇱 Michał ”Nisha” Jankowski
🇸🇪 Ludwig ”zai” Wåhlberg
🇯🇴 Yazied ”YapzOr” Jaradat
🇪🇪 Clement ”Puppey” Ivanov

Lue myös: Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalaisen tähdittämä Team Secret on pysäyttämätön – jo kahdeksan peräkkäistä turnausvoittoa!

Englanninkielinen haastattelu alkaa videon kohdasta 09:04:30

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.