Sunnuntai-iltana Euroopan Minoreiden suljetuissa karsinnoissa OG ja GODSENT ottivat toisistaan mittaa.

Paras kolmesta -formaatissa pelatussa ottelussa nähtiin kartat Train, Dust 2 ja Nuke.

Ottelu alkoi OG:n kannalta katastrofilla. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen joukkue jäi jyrän alle omassa kartassaan Trainissa. GODSENT vei ensimmäisen kartan nimiinsä lukemin 16-3.

OG:n ESL One Rio Minor -turnauksen haaveet näyttivät olleen menetetty, mutta joukkue ei luovuttanut. OG kokosi palikat takaisin ja onnistui ottamaan Dust 2:ssa 13-7-johtoaseman, mutta GODSENTin suomalaistähti Jesse ”zehN” Linjala tähditti joukkueen takaisin peliin mukaan ja vei lopulta kartan jatkoajalle saakka.

Jatkoajalla selvää voittajaa ei helposti löydetty. Dust 2 venyi jopa toiselle jatkoajalle saakka, ja OG vei ottelun kolmanteen karttaan, voitettuaan Dust 2:n numeroin 22-20.

Viimeisessä ja ratkaisevassa kartassa GODSENT aloitti vahvasti. Joukkue otti CT-painoitteisessa kartassa terroristi puolelta yhdeksän kierrosta. Loppujen lopuksi kartassa nähtiin 30 kierrosta, mutta GODSENT oli kaksikosta vahvempi numeroin 16-14.

Näin GODSENT lunasti paikan ESL One Rio Minor -turnauksesta, josta on mahdollisuus edetä ESL One Rio Major -turnaukseen.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Keskustele turnauksen peleistä ja löydä peliseuraa: discord.gg/znGMa7r

KUVA: BlastPremier / Twitch, kuvakaappaus