OG:lle seitsemäs sija Major-karsintaturnauksesta – paikka Majoreille näyttää tässä vaiheessa hyvältä!

© Kuva: BLAST

Lauantaina DreamHack Open Fall -turnauksessa pelattiin seitsemännestä sijasta, kun OG kohtasi Sproutin.

Heti kahden kartan jälkeen peliservereiltä voittajana poistui OG lukemin 2-0 (Train 16-14, Inferno 16-5).

Tämän vuoden viimeiset RMR-pisteet jaetaan DreamHack Open Fall -turnauksessa, mutta uusia Major-karsintaturnauksia on vielä luultavasti tulossa, ennen seuraavaa suurta Major-turnausta.

Train:

Sproutin valitsema Train alkoi tasaisissa tunnelmissa. CT-puolelta pelannut OG sai napattu puolustuspuolelta 8 kierrosta, joka on hieman alisuoritus CT-painoitteisesta kartasta.

OG on tunnettu hyväs hyökkäyspelaamisesta, joka näyttäytyi myös Trainin T-puolella. OG voitti peräti viisi kierrosta putkeen ja eteni 12-7-johtoon, kunnes Sproutin puolustus parkkeerattiin. Sprout kavensi ottelun ja meni ohi, mutta loppujen lopuksi Aleksi ”Aleksib” Virolaisen taktiikat toimivat ja OG kairasi kartan nimiinsä lukemin 16-14.

Inferno:

OG:n huikea hyökkäysvoima näkyi myös Infernossa, kun OG tuhosi Sproutin T-puolelta lukemin 11-4.

Ottelu jatkui OG:n komennuksessa, mutta Sprout onnistui hiukan saamaan pelistä kiinni. Sprout kavensi 13-11, mutta sen jälkeen OG aloitti jälleen pelaamisen ja niittaasi Infernon itselleen lukemin 16-11.

Voitostaan OG nappasi seitsemännen sijan DreamHack Open Fall -turnaukesta, 6 000 dollaria ja 1563 RMR-pistettä, jotka vaikuttavat ensi Major-turnaukseen pääsemiseen. Sprout puolestaan joutui tyytymään 5 000 dollariin ja 1406 RMR-pisteeseen.

OG on tällä hetkellä RMR-rankingissa yhdeksäntenä, joka tarkoittanee, että mikäli Major-karsintaturnauksia ei olisi tulossa – olisi OG:lla varma paikka turnauksesta.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.