OG koki torstai-iltana harmillisen 2-0-tappion Vitalitylle IEM Katowice 2021 -turnauksessa.

Ranskalaisjoukkue onnistui nappaamaan avausottelusta voiton kartoin 2-0 (Dust 16-11, Nuke 19-17.)

Vitality ilmoitti vain muutama tunti ennen ottelun alkua avauskokoonpanon ja siinä nähtiin yllätys, kun Dan ”apEX” Madesclaire olikin mukana kokoonpanossa. Viime viikolla Vitality ilmoitti, että apEX on sivussa joukkueen kokoonpanosta määrittelemättömän ajan, eikä hänen uskottu pelaavan vielä IEM Katowice -turnauksessa.

Lue myös: Vitalityn apEX tauolle CS:GO:sta – kärsii henkilökohtaisista ongelmista

OG:n selkäranka katkesi Dustissa tilanteessa 11-9, kun Mathieu ”ZywOo” Herbaut veti näyttävän 1vs3 clutchin, joka käänsi totaalisesti pelin suunnan. Seuraavalla kierroksella OG taipui jälleen 3vs5 -tilanteessa ja soppa oli valmis. OG:n itsevarmuus katosi ja Vitality eteni voittoon häviämättä kierrostakaan ZywOon clutchin jälkeen.

Team Vitality 🐝

@TeamVitality
ZywOo to the moon 🚀

🔴 twitch.tv/esl_csgob

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seuraavana mentiin Vitalityn valitsemaan Nukeen. Vitality aloitti vakuuttavasti nappaamalla T-puolelta kahdeksan kierrosta ennen puoltenvaihtoa. Ottelu jatkui tasaisena,kunnes Vitality pääsi karkumatkalle ja tilanne oli 14-10. OG ei kuitenkaan luovuttanut, kavensi ja meni lopulta ohi. OG:lla oli edessä yksi karttapallo, mutta Vitality onnistui viemään ottelun jatkoajalle. Jatkoajasta Vitality nappasi pidemmän korren, kun kartta päättyi ranskalaisille lukemin 19-17.

Häviön myötä OG tippuu alempaan kaavioon, jossa joukkue kohtaa Liquidille hävinneen FaZe Clanin. Ottelu pelataan lauantaina kello 13.00 alkaen.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.