OG suli viime hetkellä ja menetti EPL-jatkopaikan – suNny ja zehN pudotuspeleihin!

© Kuva: BLAST

OG suli viime hetkellä, kun Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä FunPlus Phoenix nappasi tiukan voiton ratkaisevassa ottelussa ESL Pro Leaguen lohkovaiheessa.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n ongelmat sen kuin jatkuvat. ESL Pro League 13 -liigan A-lohkovaihe on saatu päätökseen ja FunPlus Phoenix lunasti viimeisen jatkopaikan OG:n kustannuksella.

FunPlus Phoenix vei lopulta ottelusta voiton kartoin 2-1 (Nuke 14-16, Overpass 16-11, Inferno 16-14).

OG aloitti ottelun lennokkaasti FunPlus Phoenixin valitsemassa Nukessa. OG marssi helponnäköisesti 15-6-johtoon, mutta FunPlus Phoenixin varapelaaja Miikka ”suNny” Kemppi oli ottelun loppulukemista eri mieltä. Suomalaistähti latoi omilla suorituksillaan kierroksia toisensa perään, mutta ottelun viimeisellä kierroksella OG onnistui kruunaamaan karttavoiton lukemin 16-14.

Lue myös: Aleksi ”allu” Jallin mallisuoritus päätti HAVUn voittoputken – Suomen odotetuin CS-ottelu oli menestys!

Seuraavan vuorossa oli OG:n valitsema Overpass, jossa kotijoukkue oli täysin kanveesissa. FunPlus Phoenix latoi CT-puolelta tulostaululle raivoisat 13 kierrosta ennen puoltenvaihtoa. OG näytti valonpilkahduksia puolustuspuolelle siirryttyään, mutta lopulta FPX tasoitti ottelun 1-1:een nappaamalla kartan nimiinsä lukemin 16-11.

Viimeisestä pudotuspelipaikasta ratkottiin tiukasti Infernossa. Puolia vaihdeltiin tasaisissa merkeissä lukemissa 8-7 FunPlus Phonexille, mutta puolenvaihdon jälkeen OG sai ottelusta pienen otteen. Joukkue johti kamppailua lukemin 14-12, mutta FPX kampesi takaisin ja lopulta ohi. OG ei pystynyt pitämään pommipaikkoja lukossa ja sen seurauksena FPX latoi tulostaululle nopeammin 16 kierrosta ja juhli otteluvoittoa kartoin 2-1.

OG:n matka ESL Pro League 13 -liigassa loppui lohkovaiheeseen, kun Complexity, Heroic ja FunPlus Phoenix otti kolme jatkopaikkaa ja jätti muut pudotuspelejen ulkopuolelle.

FPX jatkaa turnaus pudotuspeleillä, jotka alkavat 2. huhtikuuta.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.