OG suli viime hetkellä, kun Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä FunPlus Phoenix nappasi tiukan voiton ratkaisevassa ottelussa ESL Pro Leaguen lohkovaiheessa.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n ongelmat sen kuin jatkuvat. ESL Pro League 13 -liigan A-lohkovaihe on saatu päätökseen ja FunPlus Phoenix lunasti viimeisen jatkopaikan OG:n kustannuksella.

FunPlus Phoenix vei lopulta ottelusta voiton kartoin 2-1 (Nuke 14-16, Overpass 16-11, Inferno 16-14).

OG aloitti ottelun lennokkaasti FunPlus Phoenixin valitsemassa Nukessa. OG marssi helponnäköisesti 15-6-johtoon, mutta FunPlus Phoenixin varapelaaja Miikka ”suNny” Kemppi oli ottelun loppulukemista eri mieltä. Suomalaistähti latoi omilla suorituksillaan kierroksia toisensa perään, mutta ottelun viimeisellä kierroksella OG onnistui kruunaamaan karttavoiton lukemin 16-14.

Lue myös: Aleksi ”allu” Jallin mallisuoritus päätti HAVUn voittoputken – Suomen odotetuin CS-ottelu oli menestys!

Seuraavan vuorossa oli OG:n valitsema Overpass, jossa kotijoukkue oli täysin kanveesissa. FunPlus Phoenix latoi CT-puolelta tulostaululle raivoisat 13 kierrosta ennen puoltenvaihtoa. OG näytti valonpilkahduksia puolustuspuolelle siirryttyään, mutta lopulta FPX tasoitti ottelun 1-1:een nappaamalla kartan nimiinsä lukemin 16-11.

Viimeisestä pudotuspelipaikasta ratkottiin tiukasti Infernossa. Puolia vaihdeltiin tasaisissa merkeissä lukemissa 8-7 FunPlus Phonexille, mutta puolenvaihdon jälkeen OG sai ottelusta pienen otteen. Joukkue johti kamppailua lukemin 14-12, mutta FPX kampesi takaisin ja lopulta ohi. OG ei pystynyt pitämään pommipaikkoja lukossa ja sen seurauksena FPX latoi tulostaululle nopeammin 16 kierrosta ja juhli otteluvoittoa kartoin 2-1.

OG:n matka ESL Pro League 13 -liigassa loppui lohkovaiheeseen, kun Complexity, Heroic ja FunPlus Phoenix otti kolme jatkopaikkaa ja jätti muut pudotuspelejen ulkopuolelle.

FPX jatkaa turnaus pudotuspeleillä, jotka alkavat 2. huhtikuuta.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.