OG osoittaa Twitchiä syyttävällä sormella – pelaajien nimissä tehdään huijausyrityksiä

© Kuva: OG

OG julkaisi listan pelaajiensa virallisista Twitch-kanavista, sekä lausunnon koskien Twitchissä tapahtuvia huijausyrityksiä, jotka tehdään organisaation pelaajien nimissä.

Twitchissä tapahtuvat huijaukset ovat olleet jo pitkään puheenaiheena, ja monia ihmetyttää miten huijareita ei saada kitkettyä pois sivustolta.

Huijarit käyttävät katsojabotteja nostaakseen kanavan listan kärkeen, esittäen tunnettuja pro-pelaajia, näyttäen heidän striimeistään nauhoitettua materiaalia.

Huijarit tyrkyttävät katsojille striimeissä sivustoa, joka pyytää kirjautumaan Steam-tilille. Kirjautumisella luvataan ilmaisia tavaroita peleihin kuten Dota 2 ja Counter-Strike: Global Offensive.

Jos tunnukset erehtyy huijareille antamaan, tyhjentävät he tilin kaikesta rahan arvoisesta tavarasta. Ole siis varovainen tunnuksiesi kanssa, ja ilmoita huijausyrityksistä välittömästi sivuston ylläpitoon.

Alapuolella esimerkkitapauksia huijareiden striimeistä.

top 2 viewed cs:go channels are scams and twitch isnt doing anything about it from LivestreamFail

OG:n perustaja Johan ”N0tail” Sundstein kommentoi asiaa seuraavasti:

– Näimme tarpeelliseksi ottaa asian käsittelyyn, sillä huijaristriimit esittävät myös OG:n pelaajia. Fanimme ovat meille erittäin tärkeitä, ja yritämme saada tähän asiaan ratkaisun. Olkaa siis varovaisia, ja seuratkaa vain tänne listaamiamme OG:n pelaajien striimejä.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.