OG latoi taululle tylyt lukemat – sunnuntaina voitolla reissu Tanskaan

OG latoi taululle tylyt lukemat BLAST Premier Fall Showdown -turnauksessa. Juggernautiksi kutsuttu Complexity tipahti korkealta kovaa 16-0.

”Jättiläinen” kaatui perjantaina Marcelo ”coldzera” Davidille tuttuun tyyliin. OG latoi murskalukemat Blastin Fall Finals -turnauksessa Complexityä vastaan ensimmäisessä kartassa, kun Mirage päättyi rumasti 16-0.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG pisti tuulemaan Miragessa ja alisti vastustajaansa. Mateusz ”mantuu” Wilczewski nappasi 25 tappoa ja 14 niistä oli AWP-tarkkuuskiväärin kanssa. Ainoastaan Benjamin ”blameF” Bremer sai Complexityn kokoonpanosta yli 10 tappoa kasaan, kun tähtipelaaja sai 16 kierrokseen 11 frägiä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Seuraavana vuorossa oli OG:n oma valinta: Dust2. Pölyinen kartta oli tasainen ensimmäisen puoliskon ja Complexity pääsi 5-8 johtoon. CT-puolella OG puolusti jälleen onnistuneesti voiton kotiin lukemin 16-12.

Voitto meinaa OG:n kannalta sitä, että sunnuntaina edessä on tärkeä kamppailu. OG vs. Heroic käynnistyy 16:30 ja voittaja lunastaa paikan BLAST Premier Fall Finals -turnaukseen Tanskaan.

 

Lue myös: Bubzkjille kävi huonosti: gla1ve otti paikan kokoonpanosta majoreille

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.