OG kärsi tappion avausottelussa perjantaina Natus Vincerea vastaan. Ottelun jälkeen Aleksib avasi ajatuksiaan koskien sääntöjä.

Natus Vincere jatkoi voittoputkea perjantaina, kun OG jäi jalkoihin lukemin 2-1. Overpass päättyi 16-4, Dust2 13-16 ja Mirage 16-8. Maailmanlistan kärkinimi lähti otteluun ESL Pro League Season 14:n voittajana ja murskasi Aleksi ”Aleksib” Virolaisen joukkueen ensimmäisessä kartassa Valeriy ”B1T” Vakhovskiyn johdolla 16-4. Valdemar ”valde” Bjørn Vangså oli lähellä muuttaa ottelun alkua huikealla suorituksella, mutta viimeinen tappo jäi uupumaan.

Natus Vinceren valitsema Dust2 meni OG:n hyväksi tiukan ensimmäisen puoliskon jälkeen. OG onnistui hyökkäyksessä ja kartta päättyi lukemin 13-16.

Kartassa nousi keskustelua siitä, kun OG:n hienosti voittama kierros pelattiin teknisen vian takia uudestaan ja OG hävisi sen. Aleksib otti myöhemmin Twitterissä kantaa asiaan:

– Olen ollut tässä tilanteessa monta kertaa ja se on aina päättynyt väärään suuntaan. IGL-roolissa on vaikeaa kertoa taktiikoita kierrokselle, jonka tiedät 80%:n todennäköisyydellä pelaavan uudelleen. Haluat voittaa kierroksen, mutta jos se toistetaan, niin vastustaja tietää mitä halusit tehdä.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
There are two new smoke criminals in town @flameZcsgo @AleksibCSGO

#BLASTPremier

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kolmas kartta Mirage oli siitä erilainen, että OG otti ensimmäistä kertaa enemmän avaustappoja, mutta päätyi silti häviämään reilusti. NaVi hoiti ensimmäisen puoliskon 11-4 vaikka OG sai pistoolikierroksesta voiton. Maailmanlistan kärkinimi piti johdon ja vei pelin lukemin 16-8.

OG pelaa seuraavan kerran lauantaina 20:30 ja pakkovoiton edessä on FaZe Clan.

Lue myös: Version1 julkaisi naisten Valorant-kokoonpanon – Riot houkuttelee muitakin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!