OG jatkoi voittamista keskiviikkona, kun nyt jyrän alle jäi Sinners Esports. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen kokoonpano on voittanut kaikki lohkon neljän ottelua.

ESL Pro League Season 14 voi olla OG:n osalta suuri menestys, sillä se on lähellä tehdä Heroicit eli voittaa oman lohkon puhtaasti 5-0. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen kokoonpanolla on enää B-lohkon lopettama kamppailu Complexityn kanssa.

OG pääsi jatkoaikojen makuun ottelussa forZea vastaan ja sama meno jatkui myös Sinnersin kanssa. Nuke lähti käyntiin Sinnersin johdolla, sitten OG meni johtoon, tsekkiläiset ottivat uudelleen johtoaseman ja lopulta ensimmäinen puolisko päättyi 8-7 OG:n hyväksi. Virolaisen joukkue vei pistoolikierroksen ja seuraavan, mutta sen jälkeen Sinners puolusti 12-15 johdon. OG tasoitti kartan ja jatkoaika kutsui, mutta tsekkiläiset olivat pitkän väännön jälkeen parempia luvuin 20-22. Shahar ”flameZ” Shushan painoi huikeat 40 tappoa ja kuoli 28 kertaa.

Sinners näytti ottavan myös OG:n valitseman Infernon isolla 2-7 johdolla, mutta puolien vaihtuessa kaikki muuttui. Aleksin taktiikat upposivat ja Sinners sai puolustettua vain yhden kierroksen itselleen 16-10 voitossa.

Ratkaisevassa kartassa Miragessa loppu muistutti Infernoa. Sinners pääsi 3-6 johtoon, mutta tämän jälkeen tsekkiläiset onnistuivat saamaan vain yhden kierroksen. 16-7 voiton jälkeen flameZin tilastot näyttivät 76-58 otteluparista

NAVI Aleksi

@AleksibCSGO
2-1 vs @Sinners_Esports

Perfect stuff from us, whole team trusting the comeback again. #DreamOG

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Liigan tiedot

  • Nimi: ESL Pro League Season 14
  • Palkintopotti: 750,000 dollaria
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Järjestäjä: ESL
  • Suomalaiset mukana: Joonas ”doto” Forss (ENCE) ja Aleksi ”Aleksib” Virolainen (OG)
  • Mistä katsoa pelejä? ESL ja Telia Esports Series

Lue myös: Eurooppa kutsuu! Worlds 2021 siirtyy Kiinasta pois

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!