Viime yönä nähtiin jotain sellaista, mikä tuli varmasti useimmille yllätyksenä. Ensimmäinen yllätys oli, että yksi ennakkosuosikeista, eli Team Liquid joutui pakkaamaan näppäimistönsä ja lähteä kotimatkalle. He kohtasivat ensin Team Secretin ja Liquid voitti kohtaamisessa puhtain lukemin 2-0. Tämän jälkeen tiimi pelasi Evil Genius-joukkuetta vastaan. EG koki juuri ennen TI:8-tapahtumaa pelaajavaihtoja, eikä kukaan tuntunut tietävän mitä joukkueelta voi odottaa.

Evil Geniuses voitti Team Liquidin armottomin numeroin 2-0. Tämä tarkkoittaa, että MATUMBAMAN kumppaneineen joutuu lähtemään kotimatkalle ja EG jatkaa häviäjien lohkossa seuraavaan otteluun, jossa ratkaistaan kuka pääsee pelaamaan finaalissa.

DOTA 2

@DOTA2
Defending champs Team Liquid are unable to retain the Aegis of Champions. They join the rest of the fallen teams on the sidelines after a tough 2-0 loss to EG. #TI8

Puolestaan OG, joukkue joka on menestynyt kauden aikana kohtalaisesti, mutta ei esimerkiksi päässyt Internationaaleihin suoraan DCP-pisteiden avulla, päihitti voittajien lohkossa kiinalaisen PSG.LDG:n. LDG oli yksi kolmesta ennakkosuosikista. Ottelun aikana suomalainen Topias ”Topson” Taavitsainen ja Jesse ”JerAx” Vainikka pääsivät näyttämään kykynsä:

J-God reminds us how it's all done. #DreamOG #TI8

twitch.tv/dota2ti

Voitto tarjoittaa sitä, että OG siirtyy pelaamaan odotettuun finaalipeliin. Joukkueella ovat kaikki mahdollisuudet saada Aegis of the Champions itselleen ja kaapata samalla valtava palkintopotti pois kuljeksimasta.