Vasta tällä viikolla julkaistu Apex Legends on päässyt hämmästyttävään vauhtiin ja suosioon, peli keräsi uskomattoman määrän pelaajia vain kahdeksassa tunnissa. Apex Legendsin julkaisusta on vain muutama päivä, mutta pelin ensimmäinen virallinen turnaus järjestetään jo ensi viikolla.

Twitch Rivals Apex Legends Challenge -turnaus on Twitchin ja Respawn Entertainmentin yhteinen tempaus, jossa 48 pelaajaa ottaa toisistaan mittaa uunituoreessa Battle Royalessa. Turnausta ei joudu odottamaan kuin vajaan viikon, sillä kaksiosainen räiskintä alkaa jo 12.2. ja taistelun toinen vaihe käydään 19.2. Palkintopottina turnauksessa on huikeat 200,000 dollaria.

Apex Legends: Uusi ilmainen Battle Royale muutamalla uutuudella

Twitchin operoimaan turnaukseen osallistuvat pelaajat ovat kaikki streamaajia ja taistoon osallistuu yhteensä 16 kolmen hengen joukkuetta. Pisteytys on toteutettu siten, että otteluvoitosta joukkue palkitaan viidellä pisteellä ja jokaisesta taposta yhdellä pisteellä.

Turnaukseen ilmoitettuja osallistujia ovat:

DrDisrespect
Sacriel
TSM_Myth
DisguisedToast
RealKraftyy
shroud

Twitch Rivals Apex Legends Challenge -turnauksen tuloksia voit seurata täältä.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli