Ei se aina onnistu, kuten toivotaan! Pelaaja yritti tehdä tempun, mutta zks sai ilmaisen AWP:n. KOVA voitti SKADEn 2-1 perjantaina.

Pinnacle Cup III -turnauksessa suomalainen KOVA kohtasi SKADEn. Joukkueet pelasivat täydet kartat ja lopulta suomalaiset olivat parempia luvuin 2-1.

KOVA ❤️‍🔥

@kovaesports
🌍 #83 World gives #18 World a slap on on the wrist, as we 2-1 @skadegg on @PinnacleEsports Cup 3 and advance to Top 8. GGs ❤️🔥

🗺️ MAPS
Nuke 16-5
Overpass 11-16
Mirage 16-13

#KOVA #esports #esportsfi #CSHO

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

KOVA tuhosi Jussi ”Airax” Airaksisen johdolla ensimmäisessä kartassa Nukessa bulgarialaiset 16-5.

Overpassissa KOVA otti jälleen 10-5 puoliskon, mutta SKADE käänsi pelin CT-puolella täysin. Bulgarialaiset puolustivat erinomaisesti voittaen kartan 11-16.

Overpassin erikoisin tilanne oli kuitenki se, kun Denislav ”dennyslaw” Dimitrov jäi 1vs3 clutchiin. Hän ei kokenut tilanteessa mahdollisuuksia voittoon, joten päätti heittää AWP:n puskan yli piiloon, jotta KOVAn pelaajat eivät saa sitä. Dennyslawin heitto onnistui – tavallaan. Aleksi ”zks” Nissinen sai lahjan taivaalta ja AWP tippui hänen eteensä.

Ratkaisevassa kartassa Miragessa KOVA otti nimiinsä molemmat pistoolikierrokset ja voiton 16-13 (6-9, 10-4). Kyseessä oli iso päänahka hyvässä formissa olevalle suomalaisjoukkueelle.

SKADE on Hltv.org’in ranking-listalla sijalla 18.

Aleksi Nissinen

@zkscs
wuuhuuu won 2-1 vs @skadegg in pinnacle cup 3, now full focussimo in Pelaajatcom masters!!😎

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Tuomas ”SADDYX” Louhimaa jätti allun CS-joukkueen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!