Fnatic siirtyi kansainväliseksi CS:GO:n kokoonpanon osalta. Pitkään pelkästään ruotsalaisia pelaajia käyttänyt kokoonpano uudistui kahdella britillä.

Yksi perinteisistä organisaatioista CS:n osalta lähti uudistamaan toimintaa isosti, kun kulttipelaaja Jesper ”JW” Wecksell sekä Maikil ”Golden” Selim penkitettiin ja vahvistuksia lähdettiin etsimään kansainvälisiltä markkinoilta.

Kokoonpanoon löydettiin kaksi brittiä: Alex ”ALEX” McMeekin ja William ”mezii” Merriman. Alex kerkesi osoittamaan arvonsa Team Vitalityn pelinsisäisenä johtajana. Cloud9:n pettymyksen jälkeen hän harkitsi Valorantiin siirtymistä, mutta päätti jatkaa CS-uraansa. 22-vuotias William on enemmän panostus tulevaisuuteen, sillä kokemus isoista peleistä puuttuu. Mezii pelasi Cloud9:n kanssa ja kerkesi väläyttelemään muutaman kerran parempia joukkueita vastaan.

Kokoonpanosta löytyy kaksikon lisäksi Freddy ”KRIMZ” Johansson, Ludvig ”Brollan” Brolin ja Jack ”Jackinho” Ström Mattsson.

Esittelyvideo antaa makupaloja tulevasta.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Fnaticin valmentaja Andreas Samuelsson kertoi kokoonpanomuutoksista ja sen syistä.

– Huolellisen harkinnan jälkeen päätimme, että paras tapa edetä on mukautua kansainväliseen kokoonpanoon, jotta tavoitteemme ja visio täyttyvät parhaiten. Meillä on valtava kunnioitus ja ihailu Ruotsin CS-skeneä kohtaan, mutta mielestämme kansainvälinen kokoonpano tarjosi enemmän vaihtoehtoja sekä joustavuutta tulevaisuutta varten.

– Ensimmäinen haasteemme oli löytää kokenut sekä omistautunut IGL, joka jakaa näkemyksemme siitä, kuinka menestyä nykyisellä CS-aikakaudella.

Ratkaisuna toimi ALEX. Tämän lisäksi joukkue tarvitsi viidennen pelaajan.

– Rakentaaksemme tuon pohjalle halusimme täyttää nälkäisen nousevan pelaajan roolin, joka jakoi ajatuksemme ja kunnianhimomme. Tässä vaiheessa olimme seuranneet Williamia pitkään ja tunsimme, että hänellä olisi kaikki mitä tarvitaan tullakseen yhdeksi parhaista rifle-pelaajista.

Lue myös: Smash-ammattilainen Riddles joutui kauheaan tilanteeseen – autoon murtauduttiin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!