Nivera veti täydellisen debyytin Valorantissa Team Liquidin paidassa. Belgialainen onnistui ottamaan ässän ensimmäisellä kierroksella ja kartta päättyi 13-0 murskaukseen.

Nabil ”Nivera” Benrlitom jätti lupaavan uran Counter-Strike: Global Offensiven parissa ja siirtyi Riot Gamesin uuteen hittipeliin. 20-vuotias kiinnitettiin Team Liquidin toimesta ja hän pääsi yhdistämään voimansa veljensä Adil ”ScreaM” Benrlitomin kanssa.

Nabil pääsi tekemään debyytin erittäin tärkeään paikkaan, sillä maanantaina Team Liquid aloitti matkansa Last Chance -karsinnoissa. Vastassa oli forZen paikan ostanut One Breath Gaming.

Nivera aloitti Ascentin räjähdyksellä, sillä ensimmäisellä kierroksella hän otti kaikki viisi tappoa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Nivera ja Team Liquid eivät pysähtyneet vaan jatkoivat junan lailla eteenpäin. Lopputulos oli 13-0 murskajaiset ja Niveralle unohtumaton debyytti. 1.83 rating, 342 ACS, 17-4 tilastot ja 4.25 K/D. Ainoastaan hänen veljensä ScreaM pystyi parempaan 19 tapolla.

Toiseen karttaan OBG laittoi taistelun pystyyn, mutta Elias ”Jamppi” Olkkosen johdolla TL voitti 13-9. Jamppi sai 26 tappoa ja kuoli vain 10 kertaa.

Team Liquid pelaa seuraavan kerran keskiviikkona ja vastassa on David Beckhamin esports-organisaatio Guild Esports. Jos Team Liquid voittaa ottelun, niin joukkue on kahden ottelun päässä paljon halutusta Champions -paikasta.

Lähde: Liquipedia/Spikegg

Lue myös: Top 5 Lohkovaiheen parhaimmat Dota 2 TI10 Clipit!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!