Ninjas in Pyjamas penkitti ranskalaispelaajan Valorant-kokoonpanosta

Ninjas in Pyjamas penkitti ranskalaispelaajan Valorant-kokoonpanosta vähän yli vuoden pelaamisen jälkeen.

Charles ”CREA” Beauvois kertoi maanantaina Twitterissä, että Ninjas in Pyjamas on penkittänyt hänet Valorant-kokoonpanosta. Ranskalaispelaaja hyppäsi mukaan hieman yli vuosi sitten heinäkuussa. 22. heinäkuuta mukaan liittyivät myös toiset ranskalaiset Damien ”HyP” Souville ja Enzo ”Fearoth” Mestari, mutta molemmat siirrettiin sivuun lokakuussa.

CREA on pelannut pääosin Omenia, Viperia ja Astraa. Tilastollisesti taso ei ole ollut toivotulla tasolla ja NiP on jäänyt molempien kansainvälisten LAN-turnausten ulkopuolelle.

– Noin vuoden ja kuukauden jälkeen ilmoitan surullisesti, että minut on penkitetty. Tämä kokemus oli upea ja se antoi minulle paljon iloa ja onnea, mutta mukaan mahtui myös vaikeita hetkiä, jotka olivat täynnä epäilyjä sekä stressiä, CREA sanoi tiedotteessa.

Beauvois kertoi, ettei puhunut organisaatioon liittyessä paljoa englantia ja tämä toi ongelmia, sillä hän ei saanut pelattua samalla tasolla, kun ranskaksi kommunikoidessa. Charles kokee, että on tuonut pöytään taktisesti lisää sekä saanut joukkuehenkeä kasvatettua, mutta henkilökohtaisella tasolla tulokset eivät ole tuoneet toivottuja tuloksia.

– Halusin aina antaa parhaani vastatakseni joukkueeni tarpeisiin, vaikka jotkut roolit mitä minulle annettiin eivät sopineet yhtään.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Tässä ovat Valorantin Berliinin LAN-turnauksen joukkueet

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.