Fortniten myötä jättimäiseen suosioon noussut Twitch-striimaaja Tyler ”Ninja” Blevins on tienannut pelaamisella väitetysti jo 100 miljoonaa dollaria.

Fortnite-tähti Tyler ”Ninja” Blevins on väitetysti eniten videopelaamisella rahaa tienannut henkilö, uutisoi Esports Talkin Jake Lucky uudella videollaan.

Asiasta puhui alun perin striimissään Fortnite-pelaaja NRG Ronaldo, joka piti mittavan saarnan Ninjan tienesteistä katsojilleen. Voit katsoa tilanteen alapuolella olevan videon kohdasta 0:43 alkaen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ronaldon striimin päätyttyä twiittasi myös Ninjan vaimo, sekä manageri Jessica Blevins lyhytsanaisesti ”100M”, joka oli monelle enemmän kuin varmistus asiaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Ninja on puhunut aikaisemmin striimissään siitä, kuinka puolet hänen rahoistaan menevät veroihin. Vuonna 2020, maksoi hän 50 miljoonaa dollaria veroja, joten voidaan olettaa hänen tienanneen tuplasti sen verran.

Jos ottaa huomioon Ninjan lukuisat brändidiilit, kuten oma Fortnite-skini, oma NZXT-tietokone, oma PSD-alusvaatemallisto, arviolta 20-30 miljoonan dollarin arvoinen Adidas-yhteistyö, Mixer-diili josta hän nettosi 30 miljoonaa, sekä hänen naamallaan varustettu Red Bull -tölkki, ei 100 miljoonaa kuulosta enää niin hurjalta mitä aluksi.

Tähän päälle lisätään vielä omien oheistuotteiden myynti, Twitch-tilaajat, lahjoitukset, YouTube-mainostulot, sekä lukuisat muut hänen sponsorinsa.

PSD Underwear

@PSDunderwear
Excited to announce our new partner @ninja. Welcome to the fam! Wait till you see his collection next month.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka 100 miljoonan dollarin tuloista ei ole muuta takuuta kuin looginen päättely ja vaimon twiitti, on selvää, että Ninja on pelialan edelläkävijä, mitä tulee oman henkilöbrändin markkinoimiseen.

Yksi Jessican twiittiin kommentoineista faneista kutsuikin tätä ”pelialan Elon Muskiksi”.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Lue myös: Ninja kyllästyi huhuihin Fortniten lopettamisesta – kertoi Twitterissä, miten asia oikeasti on

Artikkelikuva: Ethan Miller / Getty Images