Tyler ”Ninja” Blevins on yksi Fortniten kaikkien aikojen ikonisimpia pelaajia.

Viime viikolla, Twitch-tähti Tyler ”Ninja” Blevins nousi otsikoihin suututtuaan streamsnipaajalle, joka pilasi hänen Fortnite-pelisessionsa. Vaikka streamsnipaajien kohteeksi joutuminen ei ole Ninjalle mitään uutta, ilmaisi hän saaneensa siitä nyt tarpeekseen.

”Nämä clouttia jahtaavat luuserit eivät tajua vain satuttavansa peliä, sillä en aio enää pelata sitä, enkä striimata sitä,” sanoi Ninja katsojilleen.

Voit katsoa tilanteesta tallennetun videon tästä:

https://youtu.be/N94kD-c5rPM

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Fortnite-supertähti bannattiin pysyvästi Twitchistä – NRG:n toimitusjohtaja hyppäsi apuun

Monet kuitenkin saivat tapahtuneesta sen käsityksen, että Ninja olisi nyt lopettamassa Fortniten pelaamisen kokonaan – joka kuulostaa varsin kaukaa haetulta, hänen ollessa yksi maailman tunnetuimmista, sekä ikonisimmista pelin pelaajista.

Muun muassa sivusto HYPEBEAST oli kirjoittanut Ninjan striimistä tallennetusta klipistä otsikolla: ”Ninja lopettaa Fortniten pelaamisen jatkuvan streamsnipaamisen takia”. Sivusto julkaisi uutisesta myös Twitteriin postauksen saatetekstillä: ”Poistuu pelistä, joka teki hänestä kuuluisan”.

Vaikka yleensä Ninja ei kommentoi hänestä virheellisesti kirjoitettuja artikkeleita – sillä antaa se niille vain lisähuomiota – koki hän nyt tarpeelliseksi kertoa, miten asia oikeasti on.

”Tämä on täysin väärää tietoa. Rakastan Fortnitea ja tulen pelaamaan sitä aina jonkin verran,” twiittasi Ninja artikkelin linkaten.

Ninja

@Ninja
This is completely false. Love Fortnite and will always play it to some capacity.

HYPEBEAST

@HYPEBEAST
Departing the game that made him famous. hypebeast.com/2021/2/tyler-n…

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämä sanottuna vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei Ninja tykkää Fortnitea enää lähetyksissään pelata, sillä streamsnipaajat pilaavat hänen pelikokemuksensa lähes joka ottelussa.

Lähiaikoina, on 29-vuotias Twitch-tähti striimannut paljon Riot Gamesin uutta FPS-peliä Valorant. Vain muutama päivä sitten, maksoi hän tiimikaverilleen 1000 dollaria 1vs4-tilanteen hoitamisesta kyseisessä pelissä.

Lue lisää: Ninja maksoi 1000 dollaria Valorant-pelaajalle – syynä upea clutch

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.