Fortnite-tähti Cody ”Clix” Conrod on bannattu jälleen Twitchistä, tällä kertaa pysyvästi.

Cody ”Clix” Conrod on yksi maailman tunnetuimmista Fortnite-nimistä. Vain 16-vuotias pro-pelaaja liittyi organisaatio NRG:n riveihin viime vuoden heinäkuussa, ja kirjoitti eksklusiivisen striimaussopimuksen Twitchin kanssa jo saman vuoden lokakuussa.

Nyt on Clix kuitenkin ongelmissa, saatuaan Twitchiin bannit kolmatta kertaa, joka tarkoittaa kiellon olevan tällä kertaa pysyvä. Mikä tapauksessa on outoa, on se, ettei Twitch ole kertonut banneille mitään syytä.

Clix ilmoitti asiasta 15. helmikuuta Twitterissä, striimattuaan edellisessä lähetyksessään menestyksekkäästi FNCS-turnauksen pelejä, jotka keräsivät hänen kanavalleen parhaimmillaan jopa 108 000 katsojaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka virallista syytä ei tiedetä, epäilevät monet katsojista bannien tulleen Clixin näytettyä vahingossa pikkukuva joukkuekaverinsa NRG Ronaldon paljaista kannikoista.

Mitään erityisen epäsoveliasta kuvassa ei kuitenkaan näkynyt, joten vaikuttaa pysyvän bannin antaminen sen takia hyvin rajulta rangaistukselta, sillä Twitchin Just Chatting -osastolle mentäessä löytää jokainen meistä paljon irstaampaa sisältöä vain minuuttien etsinnällä.

Clix näytti vahingossa pikkukuvan joukkuekaverinsa kannikoista, tallentaessaan kuvaa turnaussijoituksistaan:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pian Clixin ilmoituksesta, hyppäsi NRG:n toimitusjohtaja Andy Miller hänen apuunsa, twiitaten aluksi hämmästyneenä perinteisen ”Mitä h*lvettiä?” -kommentin, jatkaen kertomalla, että hän aloittaa nyt tutkimaan asiaa organisaation kanssa.

Voi kuitenkin olla, ettei edes Miller saa Twitchin päätä käännettyä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: NRG Esports