Hieno matka sai päätöksen: Niko ”Polvi” Polvinen on kaadettu! Fnatic voitti TENSTAR’in ratkaisevassa ottelussa 2-0.

Suomalaisten kohtaamiset Valorantin huipulla ovat jatkuneet, mutta nyt Niko ”Polvi” Polvinen ja hänen joukkueensa tippuivat Euroopan Challengers 2 -turnauksesta. TENSTAR pääsi altavastaajana pitkälle ja taakse jäivät mm. Team BDS, Rix.GG Thunder ja Team Heretics. TENSTAR näytti, että se on valmis haastamaan Euroopan parhaat joukkueet tähtipelaaja Nikon johdolla.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Perjantai-iltana Fnatic oli kuitenkin liikaa ja ottelupari käynnistyi dominoivalla suorittamisella, kun Icebox näytti pitkään menevän 13-0 Fnaticille. TENSTAR onnistui voittamaan 12:n kierroksen ja toisella puolella kaksi lisää, mutta kartta meni Fnaticin hyväksi 13-3. Sagea pelannut Domagoj ”Doma” Fancev oli ylivoimainen verrattuna toiseen Sageen Russel ”Russ” Mendesiin.

FNATIC Derke

@Derke
Won @TENSTARGG 2-0! gg wp!!!
Good performance today from everyone

Tomorrow playing versus @LiquidValorant for a spot in EMEA! Send us ur energy

#alwaysfnatic #fncwin #derkele #vct

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

TENSTAR’in valitsema Breeze näytti jännittävältä ja Polven joukkue oli valmis tasoittamaan otteluparin. TENSTAR onnistui pääsemään 7-5 johtoon, mutta Fnaticin agenttivalikoima sopi puolustukseen täydellisesti ja se näkyi. Nikita ”Derke” Sirmitev löysi Sovalla vastustajia, Martin ”MAGNUM” Penkovin pelasi Killjoyn avulla aikaa ja James ”Mistic” Orfila loisti tuttuun tapaan Viperillä. Tuloksena 9-13 voitto Fnaticille ja TENSTAR’in matka päättyi 0-2 tappioon.

2-0 vs @TENSTARGG ggs tmrw bo5 vs our boys from @LiquidValorant for a spot in emea finals

#alwaysfnatic

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lauantaina edessä on upea ottelupari, kun Team Liquid ja Fnatic kohtaavat kello 16:00 alkaen. Panokset ovat suuret, sillä voittaja etenee EMEA-alueen pudotuspeleihin ja omaa mahdollisuuden päästä pelaamaan Berliinin Masters 3 -turnaukseen.

Lue myös: Jättiläiset talloivat Team Liquidin! Hoodyn voittoputki jatkuu ja finaali kutsuu

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!