Jättiläiset talloivat Team Liquidin Valorantin Challengers 2 -turnauksessa. Aaro ”Hoody” Peltokangas eteni finaaliin ja EMEA-alueen pudotuspeleihin.

Team Liquid ja Vodafone Giants pelasivat jatkopaikasta perjantai-iltana ja tulos oli yllättävä. Voittoputkessa oleva Giants murskasi Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquidin 2-0. Aaro ”Hoody” Peltokankaan joukkue on tekemässä pientä tuhkimotarinaa, sillä he kiinnittivät stand-ineiksi David ”Davidp” Prinsin ja Štěpán ”Ambi” Beránekin 16. heinäkuuta, mutta ovat silti massiivisessa voittoputkessa.

GX hoody

@hoodyVAL
WE ARE INN FUCKING EMEA WTFFFFFFFFFFFF LETSGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

I LOVE THIS TEAM SO MUCH ❤️

#VCT #WeAreGiants #VodafoneGiants

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Voittoputken jatkuminen ja pääsy finaaliin tarkoittaa sitä, että he lunastivat yhden Euroopan jatkopaikoista. Ottelupari käynnistyi Bindillä ja TL sai tyrmäyksen heti alkuun, kun Giants otti 10-2 johdon. Liquid ei noussut enää ylös ja kartta päättyi 13-4. Davidp sekä Hoody pelasivat loistavan kartan ja molemmilla oli vähintään 1.75 K/D.

Taidokkaimmat tapot menivät kuitenkin Adolfo ”Fit1nho” Gallegolle ja Adil ”ScreaM” Benrlitomille.

Toinen kartta Split meni saman kaavan mukaan, kun Giants Gaming iski taululle lukemat 10-2. Team Liquid yritti pyristellä vastaan, mutta jättiläiset harppoivat yli 13-5 lukemiin.

Finaali pelataan sunnuntaina ja vastaan tulee Fnatic, TENSTAR tai Team Liquid.

Kuva: Vodafone Giants

Lue myös: Huikea pätkä: Jamppi ottaa upean ässän ja palohälytys huutaa taustalla

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!