Neljä päivää TI10 Alkuun – Pelataan sittenkin ilman yleisöä Romanian COVID tilanteen takia

Team Spirit on TI10 Mestari - Voitti yli 18 miljoonaa!

Dota 2 The International 10 turnauksen alkuun on vain neljä päivää. Valve ilmoitti aikaisin tänään sunnuntaiaamuna, että lippurahat palautetaan ja turnaus pelataan ilman yleisöä pelaajien sekä muun henkilökunnan turvaamiseksi. Uutista ei ole otettu vastaan avosylin fanien keskuudessa, sillä turnausta on odotettu pitkään. 

Jos tweetti ei näy, voi katsoa sen täältä

Valven tiedotteessa kerrotaan seuraavaa: 

Olemme seuranneet huolellisesti Romaniassa vallitsevaa COVID tilannetta, sekä uusia rajoituksia jotka Bukarestissa on asetettu. Turvataksemme pelaajien, talenttien sekä muun henkilökunnan turvallisuuden, olemme päättäneet palauttaa kaikki The International 10 turnauksen lippurahat. 

Me emme olisi halunneet mitään muuta, kuin fanit paikalle live-tapahtumaan, mutta nykyisen tilanteen vallitessa se ei ole enää mahdollista tavalla, jolla voisimme priorisoida niin fanien, kuin pelaajien sekä henkilökunnan terveyden ja hyvinvoinnin. Lippujen ostaneiden rahat palautuvat automaattisesti. 

The International 2021 turnaus alkaa 7. lokakuuta suunnitellusti. Odotamme innolla sitä hetkeä, kun pääsemme toivottamaan maailman parhaat Dota joukkueet tervetulleeksi stagelle ja jakamaan sen miljoonien fanien kanssa ympäri maailman.

Lue myös: Ceb ulkona TI10 -turnauksesta, Micke OG:n stand-in pelaaja! 

Romania petti Dota 2 -fanit 

COVID-19 tapaukset ovat olleet Romaniassa räjähdysmäisessä kasvussa viime päivien aikana, joka on johtanut vallitsevaan tilanteeseen. Perjantaina 2. lokakuuta maassa nähtiin yli 12,5 tuhatta uutta tapausta, ja torstaina 1. lokakuuta uusia sairastuneita oli liki 11 tuhatta. Romaniassa tilanne on muutenkin se, että kadut täyttyvät koronarokotteen vastaisista mielenosoituksista jonka myötä tilanteen ei voi odottaa parantuvan. 

Tilanne on varsin harmillinen, sillä useissa kehittyneemmissä maissa rokotuskattavuus on siinä pisteessä, että urheilustadionit ovat täyttyneet faneista jo pidemmän aikaa. Romaniassa tilanne näytti kesällä paremmalta, mutta turnauksen siirtäminen Ruotsista Romaniaan ja viivyttämällä sitä kaksi kuukautta osoittautui virheeksi. 

Tieto on otettu vastaan ristiriitaisin tuntein. Tulee ymmärrystä, mutta myös raivoa. Dota 2 faneja on matkustanut maailman kaukaisista kolkista isolla rahalla nähdäkseen maailman parhaat pitkästi aikaa, ja nämä fanit ovat hoitaneet osansa kunnialla rokotusten ym. suhteen. Niin raivoa, kuin ymmärrystä riittää sosiaalisessa mediassa tällä hetkellä. Tilanteesta ongelmallisemman tekee se fakta, että monet hotellivaraukset voidaan perua viikkoa ennen saapumista, nyt ilmoitus tulee niin myöhään, ettei näistä rahoja saa enää takaisin. 

Ota e-urheilu.org haltuun myös Twitterissä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.