NBK- puhui suhteestaan Aleksib:hen, uudesta joukkueesta ja Valorantista – ”Suhteessa tapahtui muutos kommunikaatio-ongelmien takia”

NBK- puhui suhteestaan Aleksib:hen, kun 1pv.fr -sivuston e-urheilutoimittaja CMCnd haastatteli ranskalaistähteä Twitchissä.

NBK- puhui suhteestaan Aleksib:hen, kun 1pv.fr -sivuston e-urheilutoimittaja CMCnd haastatteli ranskalaistähteä Twitchissä.

Nathan ”NBK-” Schmitt penkitettiin OG:n aktiivisesta CS:GO-kokoonpanoista helmikuun lopussa. Nyt ranskalaiskonkari avasi monia asioita ranskalaisen 1pv.fr:n Twitch-kanavalla. Haastattelussa 26-vuotias rifle-pelaaja kertoi ajatuksiaan suhteesta Aleksi ”Aleksib” Virolaiseen, uudesta joukkueesta sekä ajatuksia siirtymisestä Valorant-pelin pariin.

Lue myös:

1pv:n e-urheilutoimittaja neLendirekt toimi haastattelun kääntäjänä, joka toimitti NBK-:n sanomiset Twitteriin englanniksi.

NBK- avasi ajatuksiaan muun muassa suhteesta Aleksib:hen, uudesta joukkueesta sekä Valorantista

Muutaman kuukauden yhdessä olon jälkeen OG päätti yhdessä, että Aleksib alkaa johtamaan joukkuettaan yksin, eikä NBK- ollut mukana enää johtamisessa.

– Aleksib:n ja hänen välisessä suhteessa tapahtui jonkinlainen muutos kommunikaatio-ongelmien takia. Hänen palautettaan ei kuunneltu tai hän ei tehnyt niin kuin he (OG) halusi hänen tekevän. Se ei enää periaatteessa toiminut enää niiden välillä, neLendirekt käänsi NBK-:n sanoista.

NBK kertoi haastattelussa myös tulevaisuuden suunnitelmistaan ja halusta pelata muun muassa Kenny ”kennyS” Schrubbin, Nabil ”Nivera” Benrlitom ja suomalaisen CS:GO-pelaaja Miikka ”suNny” Kempin kanssa.

– Hänellä on erilaisia ideoita. Hän on avoin kaikelle, jopa Ranskassa, etenkin kun kennyS ja Nivera ovat penkillä.

– Hän haluaa pelata kennyS:n kanssa uudelleen, jos se on mahdollista. Hän haluaa saada hänet pelaamaan egoistisemmin, jotta hänestä tulisi jälleen parempi. Hän ajatetteli sitä, mutta se on melkein mahdotonta, koska se on todella kallista ja heidän on aloittettava alusta, ilman paikkaa BLASTissa ja EPL:ssä.

26-vuotias NBK- on pelannut aiemmin urallaan pelinsisäisen johtajan roolia ja siihen hän hamuaa jälleen takaisin.

– Hän ymmärtää nyt, että hänen on otettava huomioon yksilöllisyys johtaessaan tai joukkueessa yleensä, ei pelin aikana. Hän pitää suNnysta ja haluaa pelata hänen kanssaan. Nivera on mielenkiintoinen ja suuren potentiaalin omaava.

Monet pelaajat ovat siirtynet Riot Gamesin tekemään Valorantiin, mutta NBK- aikoo haastattelun mukaan pysyvän vielä CS:n parissa.

– Hän aikoo pysyä CS:ssä. Valorant on mielenkiintoinen muutaman vuoden kuluttua, skene on vielä liian nuori – on liian aikaista.

NBK- buyout on luultavasti melkoisen suuri, eikä hänen ole todellakaan helppo löytää uutta organisaatiota, joka haluaisi maksaa ranskalaispelaajasta OG:lle.

– Hän ei välitä buyoutistaan. Hän tietää, että se vie aikaa, kunnes hän löytää jotain uutta. Hän pitää ajatuksesta ranskalaisesta joukkueesta, mutta on avoin kaikelle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: BLAST


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.