Natus Vincere on juuri ilmoittanut, että se vetäytyy Esports Championship Seriesistä ja DramHack: Austin 2016 turnauksista. Tiimi ilmoitti päätöksestä eilen, kun viikko sitten se kertoi jättävänsä CEVO Gfinity Pro League Season 9:n väliin. Syyksi joukkue kertoo liian kiireisen aikataulun ja pelaajien väsymyksen. Tämä on erittäin huomioitava seikka, sillä pelaajien vammat ovat olleet esillä viime aikoina useaan otteeseen. On toki harmi, että huippujoukkue jää pois merkittävistä tapahtumista, mutta pelaajien terveys on syytä huomioida tulevaisuutta ajatellessa. Joukkue on yhä kutsulistalla StarLadder i-League Invitationaliin toukokuun loppupuolella, mutta osallistuminen on vielä epävarmaa.

Natus Vinceren manageri Eugene “ugin” Erofeev toteaa tiimin kotisivuilla, että punnittuaan tilanteen hyviä ja huonoja puolia, oli viisain ratkaisu ottaa hieman aikalisää ja antaa pelaajien levätä. Todella kiireinen aikataulu ja suuri turnausmäärä on vienyt joukkueelta energiaa ja nyt täytyy tehdä kipeitä valintoja. Joukkue on tietysti pettynyt tilanteeseen, joutuessaan jäämään pois rahakkaista turnauksista, mutta on tärkeämpää huolehtia itsestään välillä.

Suora kutsu Manila Majoriin

Natus Vincere on kuitenkin saanut suoran kutsun The Manila Major 2016 turnaukseen kesäkuulle ja se on Born to Winin ensimmäinen majorturnaus. Joukkue odottaa tapahtumaa innolla ja toivoo menestyvänsä, sillä hyviä sijoituksia on tullut sekä StarLadder i-League Invitationalista, DreamLeague Season 5:stä, sekä voitto Euroopan karsinnoissa ESL One Fraknfurtista. Valve julkisti juuri 12 kutsuttua joukkuetta turnaukseen ja Na’Vi sai siis kunnian olla yksi näistä.