ENCE:n kaatanut NaVi jatkoi hyvää peliään Renegadesia vastaan. Fnatic taas vei tiukan ottelun jälkeen voiton NRG:n nenän edestä 2-0.

StarSeries Season 7 välierät pelattiin tänään NaVin ja Renegadesin sekä NRG:n ja Fnaticin välillä. Ensimmäisessä välieräparissa NaVi jatkoi samaa tahtia kuin puolivälierässään voittamalla Renegadesin karttavalinnan Infernon 16-5. Miragessa puolestaan Renegades oli parempi numeroin 16-8. Ratkaisevassa kolmannessa kartassa CT-puolelta aloittanut NaVi vei Trainin helpoin 16-4 lukemin. Koko ottelusarja itänaapureille siis 2-1.

Päivän toisessa välieräottelussa yhdysvaltalainen NRG Esports kohtasi ruotsalaisen Fnaticin. Ensimmäinen kartta Cache meni jatkoajalle, jossa Fnatic oli lopulta parempi numeroin 19-17. NRG:n valitsema Overpass oli vuorossa seuraavana. Tässäkin kartassa mentiin jatkoajalle. Tiukasta kamppailusta huolimatta Fnatic vei lopulta kartan 19-17 ja täten ottelun 2-0.

StarLadder CS2

@StarLadderCSGO
Tomorrow we will crown the champion of #StarSeriesS7! Who's going to lift the trophy 🏆?
#csgo #cssltv

10:00 CEST - @natusvincere vs @FNATIC

Make sure you won't miss our bo5 final, it's gonna be epic 🔥

Finaali paras viidestä

Huomaa, että yllä oleva aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa!

Huomenna noin kello 11:00 Suomen aikaa Natus Vincere kohtaa Fnaticin. Finaali on paras viidestä ja sitä voi seurata suomeksi ElisaViihdeSportin twitch-kanavalta tai englanniksi StarLadderin twitch-kanavalta. Finaalin voittaja saa palkintopotista 250 000 dollaria. Turnauksen toiselle sijalle on tarjolla 80 000 dollaria.

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.