Natus Vincere tiputti Team Vitalityn perjantai-iltana Tukholmassa PGL Majoreilla. Maailman parhaiden pelaajien keskinäiset taistelut menivät ranskalaisen nimiin.

Perjantaina PGL Major Stockholm 2021 -turnauksessa pelattiin puolivälierät loppuun, kun aluksi Heroic voitti Gambitin ja tämän jälkeen Natus Vincere tiputti Team Vitalityn.

Team Vitalityn ainoa pelaaja, joka jäi plussalle 0-2 tappiossa oli Mathieu ”ZywOo” Herbaut. Mathieu sai 44 tappoa ja kuoli 40 kertaa ratingin ollessa 1.15.

Natus Vincere ja Team Vitality suuntasivat aluksi pölyiseen karttaan. Dust2:n ensimmäinen puolisko päättyi 7-8 Vitalityn hyväksi, mutta NaVi:n päästessä hyökkäämään pelin kulku muuttui. Erityisesti Aleksandr ”s1mple” Kostyliev, Kirill ”Boombl4” Mikhailov ja Ilya ”Perfecto” Zalutskiy pelasivat loistavalla tasolla. Vitality sai vain kolme kierrosta puolustaessa ja ne tulivat silloin, kun NaVi oli päässyt 15 kierrokseen. Dust2 päättyi 16-11. Kiinnostavin tilasto ottelussa kuitenkin oli se, että ZywOo voitti s1mplen jopa 8-2.

Nukessa ranskalaiset olivat jälleen niskan päällä ja johto oli parhaimmillaan 3-7. NaVi vei myös toisen pistoolikierroksen ja pääsi tasoittamaan pelin 9-9. Ranskalaiset saivat voitettua hyökkäyksessä kierroksia ja taululla luki 10-13. S1mplen johdolla NaVi voitti kaikki loput tarjolla olleet kierrokset ja lähetti Vitalityn kotiin. S1mplen CT-puolen tilastot olivat uskomattomat, sillä hän tappoi 14 vihollista ja kuoli vain kaksi kertaa. S1mple voitti ZywOon 4-3.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Natus Vinceren seuraava peli on välierässä Gambit Esportsia vastaan lauantaina kello 21.00.

Majoreiden infopaketti

  • Turnaus: PGL Major Stockholm 2021
  • Sijainti: Ruotsi, Tukholma
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Milloin: 26.10-7.11.
  • Palkintopotti: 2 miljoonaa dollaria
  • Järjestäjä: PGL/Valve
  • Striimi: PGL

Kuva: Starladder

Lue myös: Thorin vitsaili Aleksi ”Aleksib” Virolaisen penkityksen syystä videolla

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!