Natus Vincere osoitti ylivoimaa finaalissa – Hobbit: ”Bo5 on liian pitkä”

© Kuva: ESL

Natus Vincere osoitti ylivoimaa finaalissa kaataen Gambitin 3-0. DreamHack Masters Spring 2021 oli CIS-alueen dominointia, mutta NaVi vei lopulta voiton.

DreamHack Masters Spring 2021 -turnaus ja sen paras viidestä -formaatin finaali päättyi Natus Vinceren ylivoimaiseen 3-0 suoritukseen.

Gambit oli mukavassa seitsemän ottelun voittoputkessa ja oli kaatanut NaVin edellisessä kolmessa keskinäisessä kohtaamisessa, mutta nyt oli Aleksandr ”s1mple” Kostylievin joukkueen vuoro juhlia.

Peli käynnistyi Gambitin valitsemalla Overpassilla. Normaalisti Gambit on pelannut loistavasti NaVia vastaan siinä, mutta nyt tuloksena oli iso 7-16 tappio.

Dust2:n ensimmäinen puolisko päättyi NaVin hyväksi 3-12, mutta Gambit sai hyökkäyksessä pelistä kiinni. Comeback jäi vajaaksi ja Natus Vincere voitti 12-16.

Kolmannessa kartassa Gambit oli jo 10-6 johossa, mutta lopulta Train kääntyi Denis ”electronic” Sharipovin avulla NaVin 12-16 voittoon.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Abay ”Hobbit” Khassenov otti formaattiin kantaa sanomalla, että viiden kartan ottelu on liikaa. Formaatti on jakanut mielipiteitä ja useat pelaajat ovat sitä mieltä, että bo3 on parempi.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Finaalin lopun näet tästä.

Lue myös: Oliko tässä vuoden nerokkain 1vs1? NickelBack vei kuin pässiä narussa

Kuva: ESL

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.