Naisten CS-turnauksessa nähtiin kiusallinen tilanne, kun MIBR Fe ja GODSENT FE kohtasivat. Hyvässä vireessä ollut aurora ampui 1vs1 -tilanteessa jo kuollutta pelaajaa ja hävisi kierroksen.

Counter-Strike: Global Offensivessa kuten muissakin kilpapeleissä sattuu kiusallisia mokia pelaajille – tai jopa joukkueille. G2 unohti 2019 StarLadderin majoreilla Berliinissä purkkaa pommin ja hävisi sen takia koko kartan. 2018 Peter ”dupreeh” Rasmussen hiipi pitkään Finn ”karrigan” Andersenin takana yrittäen puukottaa hänet, mutta karrigan kääntyi ja tappoi dupreehin.

ESL Impact Valencia 2022 -tapahtuman lohkovaiheessa ratkaisevassa otteluparissa MIBR Female ja GODSENT Female kohtasivat.

Naisten suurimmassa CS-turnauksessa MIBR Fe otti ylivoimaisen 16-2 murskavoiton Dustissa.

Kiusallinen tilanne tapahtui toisessa kartassa 4-6 tilanteessa. Pelaajia oli jäljellä enää huippuvireessä ollut Aurora ”aurora” Lyngdal ja Josiane ”josi” Izidorio. 1vs1 -tilanteessa Aurora pääsi yrittämään Josin tappamista, kun hänen oli pakko purkaa pommi, mutta alkoi ampumaan kuollutta pelaajaa ja mokasi tilanteen. Kierroksesta tuli häviö, mutta GODSENT voitti kartan 13-16 auroran ottaessa huimat 33 tappoa.

Overpassissa brasilialaiset olivat 16-10 parempia ja tiputtivat GODSENT’in turnauksesta.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Suomeen jättimäinen LAN-turnaus: Elisa Masters Espoo – voittaja pääsee IEM Katowiceen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!