CS:GO maailman ykköstähti Oleksandr ”s1mple” Kostyliev on kokenut lagia striimauksen yhteydessä kotonaan.

S1mple on ollut bootcampilla joukkueensa Natus Vinceren kanssa, jossa pelaajat ovat olleet grindaamassa BLAST Premier Spring 2022 turnauksen lohkovaihetta. Virallisten otteluiden sekä harjoittelun ohella Kostyliev on viihdyttänyt seuraajiaan striimaamalla bootcampiltaan, ja se on mestarille maistunut. Videolla nähdään ja kuullaan, kun S1mple kehuu tietokonetta ensin täydelliseksi ja sen jälkeen ilmoittaa, että ostan tämän kotiini.

Lue myös: ESL Pro League Season 15 lohkot julki! ENCE samassa Team Vitalityn kanssa

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä!

S1mple samalla kertoo, että kotonaan hän pystyy pelamaan ilman lagia, mutta heti jos hän laittaa striimin päälle, alkaa peli tökkimään. Hauskan tilanteesta tekee sen, että S1mple voisi napata tietokoneen kantoon ja viedä sen kotiinsa ilman, että kukaan edes kyselisi mitään.

Kostyliev on voittanut urallaan reilun 1.5 miljoonaa palkintorahoja, mutta on myös kertonut striimeissään antavansa käytännössä kaikki hänen voittamansa rahat vanhemmilleen, jotta he saisivat parhaan mahdollisen elämän. NaVi kuitenkin maksaa s1mple:lle varsin hyvää palkkaa, joten rahaa tietokoneen päivittämiseen riittää. Kotiinsa hän ei kuitenkaan ole syystä tai toisesta päivittänyt tietokonetta kuntoon ennenkuin vasta nyt.

Lue myös: ENCE vapautti Joonas ”doto” Forssin sopimuksestaan

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!