Saksalainen peliorganisaatio mousesports on täydentänyt Counter-Strike: Global Offensive -joukkueensa aktiivisen rosterin viiteen pelaajaan. Kuitenkin suomalainen Miikka ”suNny” Kemppi siirtyy toistaiseksi vaihtopenkille.

Mousesports-organisaation CS:GO-joukkueen uusi kokoonpano on nyt ilmoitettu ja vanhasta rosterista jatkavat vain Robin ”ropz” Kool ja Chris ”chrisJ” de Jong. Uusia pelaajia ovat aikaisemmin Hellraisersin riveissä taistellut turkkilainen Özgür ”woxic” Eker, sekä 16-vuotias nouseva tähti David ”frozen” Cernansky.

Joukkueen kapteeniksi palaa Finn ”Karrigan” Andersen, joka ottaa vastuun tiimin luotsaamisesta:

”Joukkueen rivit koostuvat hyvästä sekoituksesta nuoria, sekä kokeneita pelaajia. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin joukkueen pelaajien välinen hyvä kemia. Hyvällä kemialla, kovalla työllä ja oikealla asenteella voimme päästä pitkälle, mikä on myös meidän tärkein tavoitteemme vuodelle 2019.” Toteaa joukkueen uusi kapteeni Andersen.

Tämä tarkoittaa, että Miikka ”suNny” Kemppi on siirtymässä sivuun mousesprortsin riveistä. Suomalaispelaajan siirtohuhut kävivät vielä muutama päivä sitten kuumina, mutta neuvottelut Cloud9-organisaation kanssa ovat ilmeisesti kylmentyneet. Hetken juoruttiin jopa siitä, että Kempille sorvattiin paikkaa ENCE:n riveistä.

Lue myös: ENCE:n toimitusjohtaja Mika Kuusisto torppaa huhut suunnitelmista liittää Miikka ”suNny” Kemppi joukkueen riveihin.

Samalla ovenavauksella mousesportsin aktiivisesta rosterista lähtee Tomas ”oskar” Stastny. Toisin kuin Kemppi, Stastny ei jää organisaation kirjoille epäaktiivisena pelaajana.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli