Saksalaisorganisaatio kertoi lauantai-iltana vahvisuksen sille, että Frederik ”acoR” Gyldstrand on osa heidän CS:GO-kokoonpanoa.

Frederik ”acoR” Gyldstrand korvaa mousesportsissa Chris ”chrisj” de Jongin, joka toimi joukkueessa AWP-pelaajana. Chrisj:tä on huhuiltu Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus-joukkueeseen kapteeniksi, mutta varmistuksia sen suhteen ei ole vielä saatu.

Lue lisää: Huhu: Mousesportsin AWP-tähteä testataan Jesse ”zehN” Linjalan joukkueeseen!

acoR pelasi ennen mousesportsia MAD Lionsissa, jossa hän vietti noin vuoden verran. Sen aikana tanskalaispelaaja voitti joukkueensa kanssa muun muassa Flashpoint 1 -turnauksen ja sijoittui ICE Challengessa 3-4. sijalle.

Twiitissä mainittiin myös, että lähiaikoina on tulossa lisää uutisia koskien CS:GO-kokoonpanoa. Aiemmin tässä kuussa on myös huhuiltu, että Finn ”⁠karrigan⁠” Andersen olisi lähdössä joukkueesta ja tilalle signeerattaisiin Renegadesin pelinsisäinen johtaja Christopher ”dexter” Nong.

Mousesportsin kokoonpano näyttää tällä hetkellä tältä:

🇩🇰 Finn ”karrigan” Andersen
🇸🇰 David ”frozen” Čerňanský
🇩🇰 Frederik ”acoR” Gyldstrand
🇪🇪 Robin ”ropz” Kool
🇱🇹 Aurimas ”⁠Bymas⁠” Pipiras

Chris ”chrisj” de Jong (penkitetty)

Please welcome @acoRCS to mouz CS:GO

Frederik will strengthen our roster with immediate effect and takes over the position of Chris "ChrisJ" de Jong. The 23-year-old Dane is joining us from Mad Lions and will make his debut at Summit on Monday.

#ReadyWillingAble #TeamRazer

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.