Huhu: Mousesportsin AWP-tähteä testataan Jesse ”zehN” Linjalan joukkueeseen!

Polish Leaks julkaisi Twitter-tilillään huhun, jossa kerrotaan, että Jesse ”zehN” Linjalan kokoonpanoon testataan viidettä pelaajaa.

Suomalaisen Jesse ”zehN” Linjalan joukkue on kovaa vauhtia suuntaamassa kiinalaisen FunPlus Phoenix -organisaation nimiin, mutta täyttä varmistusta vielä ei ole kuultu.

Tähän saattaa olla syynä se, että joukkueen kokoonpanosta puuttuu yksi pelaaja. Polish Leaks kertoi kuitenkin tiistai-iltana, että joukkue testaa parhaillaan kokoonpanoonsa mousesportsin AWP-tähti Chris ”ChrisJ” de Jongia.

ChrisJ:n viime vuosi oli henkilökohtaisesti mousesportsissa vaikea, jonka takia organisaatio on etsinyt vaihtoehtoja korvata konkaripelaaja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viime viikolla GODSENT kertoi myyneensä entisen kokoonpanonsa toiselle suurelle kansainväliselle e-urheiluorganisaatiolle, mutta tuleva organisaatio jäi vielä mysteeriksi.

Mitä luultavammin kyseessä on FunPlus Phoenix, sillä DreamHack ilmoitti tiistaina joukkueet ensi viikolla alkavaan DreamHack Open -turnaukseen, jossa oli myös kiinalaisorganisaation nimi mukana.

Lue lisää: GODSENT julkisti CS:GO-kokoonpanonsa myynnin – siirtyvät toiselle suurelle kansainväliselle e-urheiluorganisaatiolle

Kokoonpano näyttää tältä, mikäli Chrisj saapuu joukkueeseen.

🇫🇮 Jesse ”zehN” Linjala
🇸🇰 Martin ”STYKO” Styk
🇲🇪 Pavle ”maden” Bošković
🇩🇰 Asger ”farlig” Jensen
🇧🇶 Chris ”ChrisJ” de Jongia

🇸🇪 Jonatan ”Devilwalk” Lundberg (valmentaja)

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: EPICENTER


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille