Eurooppalaisen mousesportsin pelitahti viime päivinä on ollut melkoisen rajua katsottavaa ja sen huomioi myös G2 Esportsin Nemanja ”huNter-” Kovačs.

Koronaviruspandemian tultua on CS:GO:ssa pelimäärät kasvaneet rutkasti. Useat pelaajat että fanit ovat kertoneet oman mielipiteensä pelien määriin, mutta niihin ei ole tullut muutosta.

Mousesports on elävä esimerkki siitä, kuinka paljon otteluita online-aikana voi pelata muutaman päivän aikana. Viimeisen kolmen päivän aikana mousesports on pelannut 10 ottelua ja yhteensä 23 karttaa. Perjantaina joukkueella on luvassa vielä kaksi ottelua, kun Flashpoint 3 -turnauksen karsinnoissa joukkue kohtaa Anonymon ja DreamHack Masters Spring -turnauksessa G2 Esportsin.

10 ottelua ja 23 karttaa on koostunut suurimmaksi osaksi Flashpoint 3 turnauksen suljetuista karsinnoista ja IEM Summer 2021 -turnauksen suljetuista karsinnoista.

Tänään vastaan astelee G2 Esports, jonka pelimäärät ovat pysyneet jollakin tasolla kohtuullisena, sillä joukkueen ei tarvinnut karsia kuin IEM Summer 2021 -turnaukseen. Joukkueen Nemanja ”huNter-” Kovačs ihmetteli mousesportsin tilannetta Twitter-tilillään ja kertoi, että ”Hän ei voinut lähteä edes kävelylly 15 kartan jälkeen.”

– Mouz pelasi 23 karttaa kolmen päivän aikana, ja jos he voittavat FaZen tänä iltana, heillö on huomenna mahdollisesti kolme bo3-ottelua lisää. Me pelasimme 15 karttaa kolmessa päivässä, enkä voi edes mennä ulos kävelylle, en voi edes kuvitella, millaista se on heidän kannaltaan, huNter- kirjoitti Twitter-tilillään.

Nemanja Kovac

@G2huNter
Mouz played 23 maps in 3 days and if they beat FaZe tonight,they will potentially have 3 more bo3s tomorrow.
We played 15 maps in 3 days and i can't even go outside for a walk,i can't imagine how is it for them.Not healthy..
@mousesports
👏 Frozen need to visit hairdresser,btw😂

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: DreamHack