Mousesports on pelannut kolmen päivän aikana 23 karttaa – tänään mahdollisesti vielä kuusi lisää!

Eurooppalaisen mousesportsin pelitahti viime päivinä on ollut melkoisen rajua katsottavaa ja sen huomioi myös G2 Esportsin Nemanja ”huNter-” Kovačs.

Koronaviruspandemian tultua on CS:GO:ssa pelimäärät kasvaneet rutkasti. Useat pelaajat että fanit ovat kertoneet oman mielipiteensä pelien määriin, mutta niihin ei ole tullut muutosta.

Mousesports on elävä esimerkki siitä, kuinka paljon otteluita online-aikana voi pelata muutaman päivän aikana. Viimeisen kolmen päivän aikana mousesports on pelannut 10 ottelua ja yhteensä 23 karttaa. Perjantaina joukkueella on luvassa vielä kaksi ottelua, kun Flashpoint 3 -turnauksen karsinnoissa joukkue kohtaa Anonymon ja DreamHack Masters Spring -turnauksessa G2 Esportsin.

10 ottelua ja 23 karttaa on koostunut suurimmaksi osaksi Flashpoint 3 turnauksen suljetuista karsinnoista ja IEM Summer 2021 -turnauksen suljetuista karsinnoista.

Tänään vastaan astelee G2 Esports, jonka pelimäärät ovat pysyneet jollakin tasolla kohtuullisena, sillä joukkueen ei tarvinnut karsia kuin IEM Summer 2021 -turnaukseen. Joukkueen Nemanja ”huNter-” Kovačs ihmetteli mousesportsin tilannetta Twitter-tilillään ja kertoi, että ”Hän ei voinut lähteä edes kävelylly 15 kartan jälkeen.”

– Mouz pelasi 23 karttaa kolmen päivän aikana, ja jos he voittavat FaZen tänä iltana, heillö on huomenna mahdollisesti kolme bo3-ottelua lisää. Me pelasimme 15 karttaa kolmessa päivässä, enkä voi edes mennä ulos kävelylle, en voi edes kuvitella, millaista se on heidän kannaltaan, huNter- kirjoitti Twitter-tilillään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: DreamHack


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.