Katsaus viikon uusimpiin lisäyksiin Modern Warfaren melkoisen mittavalla vikalistalla.

Call of Duty: Modern Warfare suosio on ollut huikea heti julkaisupäivästä lähtien, mutta valtaisat pelaajamäärät ovat myös nopeasti löytäneet puutteet ja viat pelistä.

Seinien läpi näkyvät vihollisten nimet:

Ehdottomasti yksi toistaiseksi haitallisimmista bugeista on tiettyjen pintojen läpi näkyvät vihollisten nimet. Ainakin pelin Shoot House kartassa on mahdollista tiettyjen vaneriseinien läpi nähdä vihollisten nimiä ja näin saada helppoja tappoja pysymällä itse täysin piilossa. Pelaaja nimimerkillä ”T4yz” näyttää videoklipillään, miten helppoa bugia on väärinkäyttää:

Cute little bug on Shoot House, which shows player names through the wooden covered window above B flag. from modernwarfare

LUE MYÖS: Modern Warfaresta löytyy vähitellen lisää ”ominaisuuksia” – pommin purku mahdollista nähdä seinien läpi

Järkyttävän huonot spawn-sijainnit:

Pelaajat tarttuivat pelin erittäin huonosti mietittyihin ja toteutettuihin spawn-paikkoihin lähes välittömästi pelin julkaisun myötä. Korjausta asiaan tulisi saada hyvin pian, sillä todistusaineistoa ongelman vaikutuksesta peliin kasaantuu jatkuvasti lisää. Alla oleva käyttäjän ”McNugg2710” video tiivistää asian hyvin, sillä hän spawnaa usean metrin korkeudelle ilmaan ja kuolee välittömästi pudotukseen:

Incredible… Just incredible IW… (Mid-air spawn) from modernwarfare

OpTicista Chicago Huntsmeniin siirtynyt ammattipelaaja Seth ”Scump” Abner jakoi Twitterissä oman kokemuksena tuskastuttavien spawn-sijaintien kanssa. Scump uudelleensyntyi mukaan peliin vihollisen tankin alla ja kuoli välittömästi:

Bugaavat execution-tapot:

Käyttäjä ”AuroraUnit117” jakoi Reddittiin videon, jossa hän pääsee yllättämään kiikaritähtäimen läpi sihtailevan vastustajan. Hän päättää napata itselleen hiippailemalla helpon execution-tapon, mutta peli on eri mieltä asiasta. Ilmeisesti rakennuksen nurkat ja vieressä olevat huonekalut saavat hahmojen animaatiot bugaamaan ja varman tapon takaava execution ei toimikkaan:

Ive taken a lot of this games bullsh*t, but this was the final straw from modernwarfare

Pelin kehittäjän, Infinity Wardin, edustaja oli kommentoinut julkaisuun kiitoksensa videon jakamisesta. Kommentti on kerännyt lähes yhdeksänsataa negatiivista arviota muilta käyttäjiltä.

LUE MYÖS: Modern Warfaren tainnutuskranaatit toimivat eri tavoin eri ohjaustavalla pelaaville

Pelin kehittäjät puskivat perjantaina 22.11. ulos ison patchin, joka on saattanut korjata osan ongelmista. Julkaistun listan mukaan joukosta ei kuitenkaan näytä löytyvän läheskään kaikkia peliä vaivaavia ongelmia, joten pelaajien täytyy jatkaa odottamista korjauksien toivossa.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Activision.