Modern Warfaren tainnutuskranaatit toimivat eri tavoin eri ohjaustavalla pelaaville

Uuden Call of Dutyn tarjoama mahdollisuus pelata yhdessä eri alustoilla ei tule ilman ongelmia. Pelaajat huomasivat tainnutuskranaattien tehoavan hiiri ja näppäimistö -yhdistelmää hyödyntäviin muita enemmän.

Yleensä eri alustojen yhdessä pelaaminen aiheuttaa keskustelua laitteistojen aiheuttamista mahdollisista eroista. Hiiri ja näppäimistö -yhdistelmä on myös yleensä nopeutta ja tarkuutta vaativissa räiskinnöissä ylivoimainen peliohjaimella pelaavia vastaan.

Nyt erilaiset ohjaustavat aiheuttavat kuitenkin erilaista epätasapainoa, sillä Modern Warfaren pelaajat huomasivat tainnutuskranaattien vaikuttavat peliohjaimella pelaaviin huomattavasti vähemmän kuin hiirellä ja näppäimistöllä räiskiviin. Alla on Reddit-käyttäjän Frompadompus videotodiste asiasta:

Stun Grenades are more punishing to KB+M players (proof) from modernwarfare

Videosta selvästi näkyy, miten ohjaimella pelaaja pystyy tainnutuskranaatin jälkeen kääntymään jopa 90 astetta enemmän. Pelaajat ovat luonnollisesti erittäin tyytymättömiä tällaiseen epätasapainoa aiheuttavaan ominaisuuteen.

Modern Warfare on kerännyt pelaajien toimesta jo melkoisen listan puuttuvia ominaisuuksia, epätoivottuja ominaisuuksia ja ei-tarkoitettuja ”ominaisuuksia”. Toivottavasti pelin kehittäjät pysyvät päivä päivältä kasvavan vikalistan perässä ja toimittavat tarvittavat patchit.

LUE MYÖS: Modern Warfaresta löytyy vähitellen lisää ”ominaisuuksia” – pommin purku mahdollista nähdä seinien läpi

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Activision.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!