PÄIVITYS 7.1.2021 klo 16. Videot paljastuivat organisaation rebrändäystä edeltäväksi hypetykseksi. Lue lisää aiheesta: Dignitas teki paluun menneisyyteen – pöllölogo roskiin, vanha alien tilalle!

E-urheiluorganisaatio Dignitas on saanut faninsa hämilleen, julkaistuaan mysteerisiä videopätkiä Twitteriin. Selitystä videoiden tarkoitukselle ei ole osattu tähän mennessä kuin arvailla.

Videoilla suurin vihje on niillä kuultava morsetus, joka yhden fanin käännöksen mukaan tarkoittaa: ”Jotain suurta on tulossa”.

Tämän lisäksi näemme vanhoja putkinäyttöjä, joilla pyörii pätkiä organisaation huippuhetkistä Counter-Striken ja League of Legendsin parissa, sekä meemin joka viittaa heidän entiseen LoL-pelaaja Alan ”KiWiKiD” Nguyeniin.

Katso tästä Dignitaksen julkaisemat mysteerivideot:

Dignitas

@dignitas
Transmission received...

Dignitas

@dignitas
Decoding transmission...

Dignitas

@dignitas
Boot sequence initiated...

Toistaiseksi, on mahdoton yrittää tehdä johtopäätöksiä Dignitaksen suunnitelmista näiden kahden videon perusteella. Mikäli kuitenkin fanin morse-käännökseen on uskominen, voimme odottaa organisaation tekevän lähiaikoina suuria peliliikkeitä.

Kuitenkin se, mitä ne liikkeet lopulta sitten ovat, jää vain nähtäväksi. Lisäämme uudet Dignitaksen mysteerivideot uutiseen sitä mukaa kun niitä julkaistaan.

Lue myös: CS-legenda GeT_RiGhT siirtyy Valorant-pelaajaksi – ENCEn Jamppi julkaisi jäähyväisviestin Twitterissä

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Dignitas