PÄIVITYS 16.1.2021: GeT_RiGhT ei siirry Valorant-pelaajaksi. Sen sijaan hän eläköityy kilpapelaamisesta ja siirtyy sisällöntuottajaksi, pelaten erinäisiä pelejä, kuten Valorantia. Asia selvisi hänen HLTV-haastattelustaan, jonka voit lukea tästä.

Ruotsalainen CS-legenda Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund on paljastanut siirtyvänsä Valorant-pelaajaksi.

30-vuotiasta GeT_RiGhTia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaana CS-pelaajana. Hänet tunnetaan parhaiten e-urheiluorganisaatio Ninjas in Pyjamasin ikonisesta kokoonpanosta, joka dominoi kilpailullisen CS:GOn alkuvuosia. GeT_RiGhT aloitti joukkueen riveissä pelaamisen vuonna 2012.

Hän lunasti maailman parhaan pelaajan tittelin peräkkäisinä vuosina 2013 ja 2014. Uralle mahtui myös kaksi toiseksi parhaan pelaajan titteliä vuosina 2010 ja 2011.

Ninjas in Pyjamasin ikoninen CS:GO-kokoonpano oli pelin alkuaikoina pysäyttämätön, onnistuen saavuttamaan jopa 87 kartan voittoputken vuonna 2013. Joukkue jatkoi skenen dominoimista vielä vuonna 2014, voittamalla ESL One: Cologne 2014 Major -turnauksen.

Joukkueen suoritukset alkoivat kuitenkin ajan myötä laskea. GeT_RiGht poistui kokoonpanosta viimein vuonna 2019 mutta ei ollut valmis eläköitymään. Hän löytikin tämän jälkeen uuden kodin Dignitaksen riveistä, yhdessä ikonisen Ninjas in Pyjamas -kokoonpanon pelaajien kanssa.

Vaikkakin Dignitaksen kokoonpano oli täynnä loistavaa CS-talenttia, ei kokoonpano suoritukset olleet organisaation haluamalla tasolla. Tämä johti GeT_RiGhTin syyskuiseen penkitykseen. Tämän jälkeen hän ilmoitti faneillensa olevan innoissaan seuraavasta askeleestaan, jonka hän paljasti vihdoinkin Twitteriin julkaistulla videolla.

GeT_RiGhT ilmoitti Valorantiin siirtymisestä Twitteriin julkaistulla videolla:

Monet CS-ammattilaiset – kuten ENCEn Elias ”Jamppi” Olkkonen – julkaisivat jäähyväisviestit GeT_RiGhTille Twitterissä.

– Kiitos Christopher kaikesta mitä olet tehnyt CS:n hyväksi, emme olisi voineet saada parempaa roolimallia tälle pelille kuin sinä. Omistautuminen ja kunnioituksesi kaikkea kohtaan on todellinen inspiraation lähde. Perintöäsi ei koskaan unohdeta. Toivon sinulle kaikkea hyvää!

Kuva: @Jamppicsgo

– Onnea legenda, toivon sinulle vain kaikkea hyvää. Kiitos kaikesta mitä olet antanut skenelle, kommentoi BIG:n pelinsisäinen johtaja Johannes ”tabseN” Wodarz.

Kuva: @tabseNcs

GeT_RiGhT ei kuitenkaan kertonut minkä organisaation alaisuudessa hän tulee Riot Gamesin uutta FPS-peliä pelaamaan. Yksi mahdollisuus onkin, että hän kasaa itse kokoonpanon ympärilleen.

Lue myös: Coldzera paljasti: FaZe signeeraa pelinsisäisen johtajan ja psykologin ensi vuodelle!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Riot Games / Dignitas