Minne on hävinnyt Otto ”ottoNd” Sihvo? Suomalainen AWP-pelaaja on pelannut virallisen ottelun viimeksi viime vuoden joulukuussa, eikä häntä ole nähty 2020 vuoden jälkeen myöskään FACE It Pro Leaguessa.

Otto ”ottoNd” Sihvon sopimus Contactin kanssa tuli päätökseen vuoden 2021 tammikuussa ja suomalaispelaaja on etsinyt uutta joukkuetta, mutta sitä ei ole ainakaan vielä löytynyt.

Lue lisää: Suomalainen CS-tähti ottoNd etsii uutta joukkuetta – ”Olen valmis tekemään, mitä ikinä se vaatiikaan”

Tilanteesta erikoisen tekee se, että 23-vuotiasta AWP-tähteä ei olla nähty peliservereillä sitten vuoden 2020 joulukuun. OttoNd on pelannut viimeksi virallisen ottelun Complexityn varapelaajana joulukuussa. Hän ei ole myöskään pelannut koko tämän vuoden aikana yhtäkään ottelua FACEIT -palvelussa, jossa hän oli vielä viime vuoden puolella tuttu näky.

Suomalainen CS:GO:n sisäpiiriläinen Mr. Insider kertoi Twitter-tilillään myös, että ottoNd on nähty viimeksi paikalla Steamissa kolmisen viikkoa sitten.

Onko ottoNd:n ura päättymässä vai mistä on kyse? Onko suomalaispelaaja pelannut jollain smurf-käyttäjällään vai mikä on syynä pelaamattomuudelle? Näihin kysymyksiin moni suomalainen CS-fani toivoisi saavansa vastauksen.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: DreamHack