Miltä näyttää maailman rikkaimman e-urheilijan kotona? OG:n Johan ”N0tail” Sundstein esitteli miljoonakartanonsa

© Kuva: Getty Images

E-urheiluorganisaatio OG:n perustajajäsen, sekä Dota 2 -joukkueen kapteeni Johan ”N0tail” Sundstein on maailman rikkain e-urheilija.

Eniten e-urheilusta palkintorahoja lunastanut 27-vuotias Johan ”N0tail” Sundstein esitteli BBC Newsin uudessa haastattelussa Lisbonissa sijaitsevan 17 makuuhuoneen kartanonsa, jonka hinnan hän arvioi remonttien kanssa olevan noin 1,8 miljoonaa euroa.

N0tail on lunastanut uransa aikana yhteensä 5,7 miljoonaa euroa palkintorahaa lukuisista voittamistaan turnauksista, suurimpina ollen Dota 2 -pelin MM-kullat vuosina 2018 ja 2019.

Koronavirus on pakottanut tanskalaisen e-urheilutähden laittamaan kuitenkin asiat tärkeysjärjestykseen, mitä tulee kartanon sisältä löytyviin tavaroihin. Sisustus talosta puuttuu melkein kokonaan, mutta tietokoneet ja verkkoyhteys ovat parasta laatuaan.

Ratkaisu sisustuksen ja pelilaitteiden välillä ei sinänsä yllätä, sillä kyseessä on e-urheilijan laatima prioriteettilista. Mikäli haluat kuitenkin päästä vilkaisemaan, miltä tyhjyyttään ammottava N0tailin miljoonakartano näyttää, katso alapuolelta löytyvä BBC:n video.

Lue myös: Dota-valmentaja väittää: ”OG käytti stimulantteja The International -turnauksissa”

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Lähteet: BBC News / Esports Earnings


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.