Tanskalaisjoukkue joutuu jättämään maanantaina alkavan IEM Dallasin väliin ”ennen matkustusta ilmenneiden COVID-19 -ongelmien vuoksi”.

Heroicin IEM Dallasissa korvaa brasilialaisjoukkue MIBR. Viikko sitten päättyneessä Antwerpin Major-turnauksessa puolivälierissä NAVI:lle kaatunut Heroic on HLTV:n joukkuerankingin sijalla 4. Tanskalaisjoukkueen korvaava MIBR löytyy samaisen listauksen sijalta 22.

MIBR eliminoitiin Majoreilla Challengers Stagella vasta viidennessä ottelussa, joka tarkoitti sitä, että joukkue lensi turnauksesta ulos täpärästi 2-3 -tuloksella, kun jatkoonpääsyyn olisi vaadittu kolme voittoa. MIBR on Majorien jälkeen ehtinyt tehdä jo kokoonpanomuutoksen, jonka johdosta Adriano ”⁠WOOD7⁠” Cerato vaihdettiin Breno ”⁠brnz4n⁠” Polettoon. Marcelo ”⁠chelo⁠” Cespedes toimii jatkossa joukkueen pelin sisäisenä johtajana.

Kirjoitushetkellä IEM ei ole julkistanut vaihtavansa turnauksen seedingiä, vaikka jo todella moni joukkue on korvattu. NAVI, Heroic ja Entropiq eivät kyenneet osallistumaan, ja moni joukkue joutuu joko viisumiongelmien tai sairastumisien vuoksi käyttämään varapelaajia. ENCE sekä NIP pelaavat turnauksessa varapelaajien kanssa, kun puolestaan Astralis ei saa valmentajaansa Martin ”trace” Heldtiä paikan päälle.

Intel® Extreme Masters

@IEM
Due to pre-travel Covid-19 issues @heroicgg have been replaced by @mibr at #IEM Dallas

This is based on the replacement rules which can be found here: esl.gg/replacement-ru…

@Team__Spirit, do not have the required visas to travel to the US and are unable to accept an invite.

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!

Lue myös: Ninjas in Pyjamas joutuu käyttämään Dallasissa tuuraajaa – dev1ce silti sivussa