Koti CS:GO Matkalla miljoonan dollarin FACEIT Majoriin – ENCE:lläkin mahdollisuus päästä mukaan

Matkalla miljoonan dollarin FACEIT Majoriin – ENCE:lläkin mahdollisuus päästä mukaan

JAA
FACEIT Minors 2018


FACEIT järjestää syyskuussa FACEIT Major: London 2018 -tapahtuman, jonka Valven sponsoroimana voittopottina on taas huimat miljoona dollaria. 24:stä joukkueesta voittajaksi selviytyvälle lohkeaa tästä mukavat $500 000.

Tällä hetkellä joukkueita valmistautuu vielä maanosittain Lontoossa järjestettäviin 50 000 dollarin Minor-tapahtumiin, joista kustakin kaksi parasta saa paikan syyskuun Majoriin. Tapahtumia on yhteensä neljä, ja jokaiseen osallistuu kahdeksan joukkuetta. Tapahtumat etenevät double elimination -lohkovaiheiden kautta pudotuspeleihin. Amerikan osalta ollaan jo hyvässä vauhdissa, mutta jäljellä ovat vielä tänä iltana pelattavat kaksi ottelua sekä huomiset finaaliottelut. Tämän illan ottelut ovat viivästyneet, joten niitä ehtii vielä seuraamaan FACEITin Twitch-kanavalle. Paras kolmesta -otteluissa vastakkain ovat Rogue ja Complexity sekä myöhemmin eUnited ja NRG Esports.

IVY Minor, jossa mukana on lähinnä venäläisiä joukkueita, starttasi puolestaan tänään A-lohkon otteluilla. Nemiga Gaming joutui jättäytymään turnauksesta pois, sillä heille ei myönnetty viisumeita Iso-Britanniaan. Tästä seuraavien luovutusvoittojen ja yhden otteluvoittonsa ansiosta HellRaisers sekä pro100 veivät pudotuspelipaikat A-lohkon osalta. Tapahtuma jatkuu huomenna klo 10:00 B-lohkolaisten, AVANGARin ja forZen kohtaamisella.

Myös Aasian ja Euroopan turnaukset järjestetään heinäkuun aikana. Euroopan Minorissa pelaa myös suomalainen ENCE, joka pärjäsi yllättävän hyvin ESL One: Colognessa sijoittumalle jaetulle seitsemännelle sijalle.

Yhteenveto FACEIT Minor -tapahtumista:

FACEIT Minor Amerikka (7.-11.7.)
Lohko ALohko B
NRG EsportsRogue
eUnitedcompLexity Gaming
Não Tem ComoTeam Dignitas
Swole PatrolFuria eSports
FACEIT Minor IVY (10.-13.7.)
Lohko ALohko B
HellRaisersAVANGAER
pro100Monolith Gaming
PLINKTeam Spirit
Nemiga GamingforZe
FACEIT Minor Aasia (16.-20.7.)
Lohko ALohko B
RenegadesTyLoo
VG.FlashGamingTainted Minds
Signature GamingUniquestars
SZ Absolute5Power Gaming
FACEIT Minor Eurooppa (19.-22.7.)
Lohko ALohko B
OpTic GamingTeam Kinguin
ENCE eSportsNinjas in Pyjamas
LeftOutRed Reserve
3DMAXSprout

Kuvalähde: FACEIT

Kommentit

kommenttia