FaZe Clanin tämänhetkinen pelinsisäinen johtaja Marcelo ”coldzera” David paljasti Parimatchin haastattelussa unelmajoukkueensa.

Pohjoisamerikkalainen e-urheiluorganisaatio on ollut CS:GO-joukkueensa kanssa uusien tuulien parissa. Kokoonpanosta potkittiin tanskalainen Markus ”Kjaerbye” Kjærbye ja tilalle hankittiin entinen Liquid-tähti Russel ”Twistzz” Van Dulken. Kahden kokoonpanomuutoksen lisäksi Marcelo ”coldzera” David paljasti aiemmin tässä kuussa, että Olof ”olofmeister” Kajbjer on jäämässä eläkkeelle ja joukkueeseen on huhuiltu mousesportsin Finn ”karrigan” Andersenia, joka tulisi ottamaan joukkueen pelinsisäisen johtajan roolin.

FaZen uusiutumisesta huolimatta, joukkueen brasilialaiskonkari kertoi Parimatchin haastattelussa unelmajoukkueensa, joka pohjautuu ainoastaan brasilialaisiin pelaajiin. Viisikko on todellakin lupaavan näköinen, tuoreiden ja kokoneiden pelaajien takia.

Coldzera perustelee valintansa syyn kommunikointiin. Hänen mielestään on todella iso etu, jos joukkue pystyy keskustelemaan pelinsisällä omalla äidinkielellään, joka tuo nopeutta ja tiedot siirtyvät pelaajalta toiselle tarkemmin.

Coldzeran unelmajoukkue:

🇧🇷 Marcelo ”coldzera” David
🇧🇷 Gabriel ”FalleN” Toledo
🇧🇷 Epitacio ”TACO” de Melo
🇧🇷 Yuri ”yuurih” Santos
🇧🇷 Kaike ”KSCERATO” Cerato

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Kuva: IEM Katowice 2019 / Jennika Ojala