KOVA esports jatkaa vahvaa tekemistä ja investointeja League of Legends joukkueeseen, sillä haaviin on nyt tarttunut maailmanmestari. Lauri “Cyanide” Happonen palaa e-urheilun pariin, kun herra liittyy KOVA:n LoL joukkueen Player Manageriksi. KOVA on tunnettu erittäin näyttävistä julkaisu videoista, eikä pätkä jättänyt tälläkään kertaa kylmäksi.

KOVA ❤️‍🔥

@kovaesports
As our organization keeps growing, we need amazing professionals to make sure that we can keep up the great work. We are more than happy to welcome Lauri "Cyanide" Happonen as our new player manager!

youtube.com/watch?v=7QFF5-…

#ammattinaesport #KOVA #esportsfi

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

KOVA:n verkkosivuilla löytyvä uutinen kertoo, että organisaation kasvun myötä se tarvitsee myös lisää rautaisia ammattilaisia. Happonen onkin oiva lisä League of Legends joukkueen avuksi, sillä vuonna 2011 maailmanmestaruuden Fnaticin paidassa voittanut jungleri on yksi lajin pioneereja Suomessa, ja edelleen tänä päivänä menestynein suomalainen pelin parissa.

2010-luvun alku oli Eurooppalaisten juhlaa LoL:in parissa, ja Happosen edustama Fnatic oli pitkään yksi maailman parhaista joukkueista pelin parissa. Tätä tukee myös vuoden 2011 maailmanmestaruus, sekä vuoden 2013 3.-4. sija samaisessa turnauksessa. Happonen on lisäksi voittanut mm. EU LCS kevätsarjan vuosina 2013 sekä -14, kesäsarjan 2013, ja kesällä 2014 hän sijoittui joukkueensa kanssa toiseksi.

Happonen itse kommentoi uutta liikettä seuraavasti:

“On mukana palata e-urheilun pariin pitkän tauon jälkeen, varsinkin KOVA:n kaltaiseen organisaatioon. Muutos ammattipelaajasta organisaation puolelle on iso askel, mutta olen erittäin tyytyväinen päätökseeni liittyä KOVA:n riveihin, sillä koko organisaatio pelaajista toimihenkilöihin on upeaa porukkaa!”

Lue myös: KOVA mukana LoLin NLC Summer Split 2021 -sarjassa

Ota e-urheilu.org haltuun myös Twitterissä!