Suomalaiset League of Legendsin ystävät pääsevät taas kesän yli nauttimaan laadukkaasta viihteestä, kun KOVA on mukana NLC Summer Split 2021 -sarjassa. Joukkueen rosteri on hieman elänyt kevät- ja kesäkauden välissä, ja organisaatio julkaisi uudistetun kokoonpanon noin viikko takaperin.

NLC lyhyesti

NLC ei The Northern League of Legends Championship on vuonna 2020 alkanut uusi pohjoismaiden sekä Iso-Britannian yhdistetty League of Legends -liiga. Koska näiltä alueilta ei ole ainakaan vielä riittävästi korkean tason joukkueita omien liigojen pyörittämiseen, keksi RIOT Games ratkaisuksi yhdistää kyseiset sarjat. Ainakin toistaiseksi allekirjoittaneen mielestä systeemi on ollut varsin toimiva.

Kevätkaudella KOVA sijoittui B-lohkon neljänneksi neljällä voitolla, ja kuudella tappiolla. KOVA:n paras suoritus oli 2-0 voitto Riddle esportsia vastaan. 2-0 tappiot suomalaiset kokivat Fnatic Risingiä sekä Team Singularityä vastaan, kun taas Barragen ja MnM Gamingin kanssa kartat jaettiin tasan 1-1. Matka kevään pudotuspeleissä tyssäsi kuitenkin samantien seinään, kun loser’s bracketin ensimmäisellä kierroksella KOVA jäi Nordavindin jalkoihin ja hävisi suoraan 2-0, jonka myötä joukkueen kesäloma alkoi odotettua nopeammin.

KOVA Esports NLC Summer Split 2021 Rosteri

Kevätkaudella KOVA esportsin riveissä pelanneista pelaajista Libor “Proker” Kral sekä Dennis “CastleMid” Hoese siirtyivät muualle, ja KOVA:n NLC Summer Split 2021 rosteri näyttää tältä:

Top: Tatu “Tatuy” Jauhiainen
Jungle: Sermend “Outlandisch” Alhmawendi (GER)
Mid: Anselmi “Simpli” Rintanen
Bot: Rami “Snurmi” Nurmi
Support: Ilmo “Tiara” Rapeli
Coach: Konstantinos “Arag0rne” Ziagkliavos (GRC)
Assistant Coach: Tommi “Toba” Kettunen

KOVA ❤️‍🔥

@kovaesports
Please welcome our new roster for the @NLClol Summer Split🚨

Roster:
@Tatuylol - Top lane
@LoL_Outlandisch - Jungle
@SimpliLoL - Mid lane
@Snurmilol - Bot lane
@lol_Tiaraa - Support
@Davidssonx - Sub

@Arag0rne - Head coach
@toba_lol - Assistant coach
@FourierLoL_ - Analyst

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

KOVA pelaa NLC Spring Split 2021 -sarjan B-lohkossa, jossa heidän seuranaan ovat Fnatic Rising (GBR), GODSENT (SWE), Nordavind (NOR), Riddle (NOR) sekä Galaxy Racer (EU). Sarjan A-lohkon puolelta löytyvät BT Excel Esports (GBR), Dusty (ISL), Granit Gaming (SWE), Team Singularity (DEN), Tricked eSport (DEN) sekä Resolve (GBR).

B-lohkossa ennakkosuosikin viittaa kantaa kevätkauden finaalissa pelannut Fnatic Rising, joka kuitenkin hävisi finaalin selkeästi dominoivan kauden pelanneelle BT Excel Esportsille. Nordavind tai Singularity ei missään nimessä helppoja vastuksia myöskään. GODSENTistä on tässä vaiheessa vielä vaikea sanoa, mutta ennakkoon lohkon heikoin joukkue on ainakin paperilla sarjanousija Galaxy Racer. KOVA:lla on kaikki mahdollisuudet pudotuspeleihin, mikäli uudet lisäykset rosteriin pystyvät auttamaan joukkueen nousemaan uudelle levelille, ei lohkovoittokaan ole täysin poissuljettu ajatus.

Suomalaiset aloittavat urakkansa NLC Summer Splitissä keskiviikkona 2. kesäkuuta klo 20:00, kun vastaan asettuu sarjanousija Galaxy Racer. Kesäkuun ensimmäisellä puoliskolla KOVA pelaa kuusi ottelua, joita päästään seuraamaan NLC:n viralliselta Twitch tililtä. Streamin löydät kätevästi tämän linkin takaa.

KOVA:n muut ottelut kesäkuun ensimmäisen kahden viikon aikana ovat:

vs. Nordavind, tiistai 8.6. klo 20:00
vs. GODSENT, keskiviikko 9.6. klo 20:00
vs. Fnatic Rising, torstai 10.6. klo 21:00
vs. Riddle, tiistai 15.6. klo 21:00

Lue myös: Paras joukkue pysyy yhdessä: Sentinels osti TenZin – siirtosumma ennätyksellinen?

Ota urheilu.org seurantaan myös Twitterissä!