Luminosity Gaming on ilmoittanut vetäytyvänsä tällä viikolla alkavasta StarLadder i-League Invitationalista. Syyksi kerrotaan liian kiire aikataulu, sillä ELEAGUE starttaa vain kaksi päivää StarLadderin päättymisen jälkeen. Tiimi on päättänyt ennemmin panostaa 1,2 miljoonan dollarin palkintopotin sisältävään sarjaan, josta on ollut paljon puhetta viime aikoina, kun se tullaan televisioimaan valtayleisölle.
Luminosity Gaming oli yksi neljästä kutsutusta tiimistä turnaukseen, jonka palkintopotti on 100 000 dollaria. Se on jatkoa StarSeriesille, jonka viimeksi voitti Fnatic tammikuussa. Luminosityn päätös tulee juuri sopivaan aikaan, kun keskustelu tiukoista turnausaikatauluista on parhaillaan menossa. Ei ole kenenkään etu, että huippujoukkueet jättävät turnauksia väliin sen takia, että niillä ei jää tarpeeksi aikaa valmistautua seuraavaan. Tästä aikataulujen paremmasta suunnittelusta on tulevaisuudessa WESA:n tarkoitus ottaa roolia ja se tuo Counter-Striken tiimeille paremmat osallistumismahdollisuudet järjestettäviin turnauksiin. Viime aikoina on nähty lukuisia poisjääntejä, kuten Na’Vi:n vetäytyminen 3,5 miljoonan dollarin Esports Championship Seriesistä avainpelaaja Ladislav “GuardiaN” Kovácsin rasitusvamman vuoksi.
Luminosityn korvaajaksi tulee DreamHack: Malmön semifinalisti GODSENT, joka saa vastaansa mm. Natus Vinceren, joka on nyt noussut voittajasuosikiksi Luminosityn poisjäännin jälkeen. Muita kilpailijoita ovat Virtus.pro ja SK Gaming, Lounge Gaming, Flipsid3 Tactics ja Hellraisers. StarLadder i-League Invitational alkaa torstaina.

Lähde: dailydot.com