Onko kaikki pääsiäismunat jo löydetty ja alkaako mämmi valumaan suupielestä? Ei kuitenkaan kannata vaipua epätoivoon, sillä pyhäpäiville on tarjolla mukava kattaus ilmaista pelattavaa.

Ensinnäkin Overwatch on 23.4. asti ilmaiseksi pelattavissa kaikilla tuetuilla alustoilla (PC, PS4 ja XONE). Mikäli tämä räiskintäpelien klassikoksi noussut teos on jäänyt toistaiseksi kokematta, on tässä pyhäpäiville erinomaista ajanvietettä.

Epic Games Store tarjoaa scifi-teemaisen Transistorin ilmaiseksi kaikille palvelun käyttäjille. Kyseinen peli on saanut kriitikoilta tunnustusta ja voit käydä nappaamassa oman kappaleesi pelistä täältä. Tarjous loppuu 2. toukokuuta.

Puolestaan Ubisoft tarjoaa Assassin’s Creed Unityn ilmaiseksi kaikille halukkaille PC-pelaajille. Kyseinen kampanja on osa yhtiön Notre Damen katedraalille tehtyä lahjoitusta. Voit ladata pelin täältä.

Lue myös: Ubisoft lahjoitti 500 000 euroa Notre Damen kunnostustöihin – Jakaa ilmaisia pelejä kaikille

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli