Longzhu Gaming muuttaa rosteriaan

Longzhu Gaming on Spring Splitin pettymyksen jälkeen päättänyt tehdä muutoksia kokoonpanoonsa. Joukkue jäi ulos playoffeista turnauksessa ja kokee tarvitsevansa nyt muutosta. Alkuvuodesta näytti siltä, että Longzhu pystyy haastamaan Etelä-Korean jättiläiset, suurilla investoinneilla ja vakuuttavalla rosterilla. Menestystä ei kuitenkaan tullut ja nyt tiimi on päättänyt muuttaa 10-miehisen kokoonpanonsa 7-miehiseen. Pelien analysoinnin ja valmentajien mielipiteiden jälkeen tähän ratkaisuun on nyt päädytty kesän kynnyksellä. Tämän hetken aloituskokoonpano on:

Expression (top lane)
Crash/Chaser (jungle)
Coco (mid lane)
Fury/Emperor (AD carry)
Pure (support)

Lee”Flame” Ho-jong ja Kim “Frozen” Tae-il on siirretty sivuun, mutta he ovat edelleen mukana joukkueen harjoituksessa. Jang “Zzus” Joon-soo pysyy myös mukana harjoituksissa ja tämä kolmikko on sivussa ainakin ensimmäisissä yhdeksässä pelissä Summer Splitissä.

Joukkueesta jää pois Kang “Cpt Jack” Hyong-woo, joka jää eläkkeelle ammattipelaajan uralta ja siirtyy kommentaattoriksi. Kim “Emperor” Jin-hyun siirtyy tiimiin G2 Esportsista ja hän jakaa AD carryn roolin Furyn kanssa. Sen lisäksi jungler on jaettu rooli ja Chaser jakaa sen Crashin kanssa. Korean ja kenties koko maailman lahjakkain joukkue ei pystynyt 10-miehisellä kokoonpanolla odotettuihin saavutuksiin ja kesällä näemme, miten supistettu rosteri sopii joukkueelle. Ainakin se selkiyttää tilannetta valmentajille ja pelaajille, joten tämän uskoisi olevan juuri oikea ratkaisu tähän tilanteeseen. Näemme uuden rosterin tositoimissa keskiviikkona, kun tiimi kohtaa 2016 Champions Korea Summer Splitissä Afreeca Freecsin. Onko paluu huipulle tämän muutoksen takana? Siitä olemme viisaampia ensi viikolla.

Lähde: espn.go.com